Destinatii incredibile pentru toamna

Destinatii incredibile pentru toamna
  calendar_month   update 22 Nov 2022, ora: 13:18      
Călătoriile sunt un mod excelent de a ieși din rutina de zi cu zi, a descoperi obiceiuri și culturi noi și a vedea obiective turistice impresionante cu ochii tăi. Dacă faci parte din categoria persoanelor care iubesc călătoriile, atunci cu siguranță nu prea ții cont de vremea de afară când plănuiești o călătorie. De asemenea, ai deja ponturi cu privire la momentele cele mai potrivite pentru a vizita un anumit loc și știi exact cât ar trebuie să coste biletele pentru destinația mult visată.

Dacă tot se apropie sărbătorile de iarnă, poate te gândești să vizitezi câteva locuri în care natura te uimește la fiecare pas și târgurile de Crăciun te așteaptă cu preparate alese. Să vedem câteva opțiuni.

Spania

Vremea bună, nisipul fin și și preparatele gustoase tentează oameni din toată lumea și nu numai să viziteze Spania pe tot parcursul anului. Totuși, toamna poți vizita Barcelona, Madrid, Malaga, sau alte zone la fel de frumoase fără să te împiedici de prea mulți turiști. De asemenea, poți alege un oraș mai puțin vizitat așa cum este Caadiz. Acesta este situat în zona de sud vest Andaluziei. O veste bună este că aici nu ajung așa de mulți turiști.

Un lucru interesant e că aici se găsesc situri arheologice care datează din secolul al XII-lea î.Hr. Dacă îți dorești să cunoști tradiții interesante, să interacționez cu localnicii, și să vezi un loc încărcat cu istorie, trebuie neapărat să pui această destinație pe lista ta. Printre activitățile pe care le poți face se numără micul dejun la o cafenea cochetă, plimbarea pe străzi înguste, vizita la piețele locale și stilul de viață relaxat. Sigur te vei încărca cu energie pozitivă și vei avea multe amintiri frumoase din acest loc.

Cluj-Napoca

Dacă nu ai vizitat până acum acest oraș frumos din Transilvania, acum este momentul să o faci. Vei găsi o grămadă de parcuri frumoase în care să te plimbi, restaurante tradiționale unde vei putea savura preparate delicioase, clădiri istorice, monumente importante, și puncte turistice pe care poate ai vrut să le vezi de ceva timp.

Dacă ești adeptul naturii poți face o vizită în Parcul Central, poți urca până la Citadelă pentru a vedea orașul de sus sau poți merge în vizită până la muzeul satului. Turnul Croitorului, Piața Muzeului, Grădina Botanică și Opera Națională sunt și aceste obiective pe care trebuie să le bifezi. În plus, vor merge într-o excursie de o zi la Cheile Turzii, Cascada Vălul Miresei sau la Colțești pentru a vedea rămășițele cetății de acolo.ItaliaItalia este o destinație de vacanță excelentă indiferent de sezon sau de ocazie. Mâncarea delicioasă la care toată lumea vizează, oamenii calzi pe care abia aștepți să-i cunoști și care te vor ajuta să cunoști mai bine cultura precum și marea varietate de atracții turistice sunt motive suficiente pentru a planifica o vacanță aici.

Indiferent dacă plănuiești să petreci câteva zile într-un city break sau o săptămână la Roma, Milano, Napoli sau vrei să ai parte de peisaje superbe din provincia Trentino pentru luna de miere, sigur vei dori să te întorci aici.

Dacă decizi să faci o vizită în Italia și ai mai multe zile la dispoziție nu trebuie să ratezi nici Florența, Toscana, Milano și Lacul Como, de care sigur ai auzit în repetate rânduri. Iar dacă nu ai suficient timp la dispoziție, te poți întoarce anul viitor.

Brașov

Un alt loc superb pe care ai putea să-l vizitezi toamna acesta este Brașovul. Pe lângă faptul că nu este prea departe de casă, aici ai la dispoziție și o mulțime de obiective turistice pe care trebuie să le vezi cel puțin o dată în viață. Printre acestea se numără Piața Sfatului, Casa Mureșanu, Biserica Neagră, Muzeul de Artă. În plus, dacă îți plac drumețiile și vrei să ai parte de un peisaj excelent nu trebuie să ratezi nici muntele Tâmpa.

Iată câteva idei de destinații pe care ai putea să le vizitezi în acest sezon. Unele dintre acestea se află mai aproape de casă, în timp ce altele necesită o anumită planificare. Indiferent de locul ales, sigur vei fi bucuros că ai reușit să te deconectezi timp de câteva zile. Chiar și o ieșire de o zi este tot ce ai nevoie pentru a te încărca de energie și a continua proiectele la care lucrezi fără probleme.Recomandari