Trucul pentru a lua un cos de cumparaturi la supermarket fara sa folosesti o moneda

Trucul pentru a lua un cos de cumparaturi la supermarket fara sa folosesti o moneda
  calendar_month        
Când s-au deschis primele supermarketuri, cărucioarele de cumpărături erau gratuite. Totuși, acest lucru a cauzat multe probleme, deoarece oamenii le lăsau peste tot. Soluția la această problemă a fost sistemul de monede de pe cărucioare, astfel încât clienții nu aveau de ales decât să lase căruciorul acolo de unde îl luau pentru a primi moneda înapoi.

Cum poti lua insa un cos de cumparaturi fara sa folosesti o moneda

Exista insa un truc care te poate ajuta sa iei un cos de cumparaturi daca nu ai insa o moneda. Tot ce trebuie sa faci este sa scoti o cheie din brelocul tau si sa o pui cu partea rotunjita in fanta caruciorului.

Dacă nu vreți să vă complicați viața, mai aveți și o altă soluție, deși aceasta este ceva mai scumpă: cumpărați un jeton pentru cărucior. Îl puteți purta la breloc acasă și, când ajungeți la supermarket, îl puneți în fantă.

Bineînțeles, în ambele cazuri trebuie să vă amintiți să luați cheia sau jetonul atunci când terminați cumpărăturile și lăsați căruciorul. În caz contrar, rezultatul ar putea fi un inconvenient mai mare decât simplul fapt de a nu avea o monedă la îndemână.

Bineînțeles, tot mai multe supermarketuri fac acum posibilă ridicarea cărucioarelor fără a fi nevoie să introduceți o monedă în ele. Cu toate acestea, pentru a-i împiedica pe clienți să le ia, cărucioarele sunt dotate cu un dispozitiv care blochează automat roțile atunci când părăsesc o anumită zonă, astfel încât clienții nu le pot muta decât în jurul magazinului și în parcare.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Jolie Style
  • person

    "cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right