IMM-urile se pot promova la targul organizat de Ministerul Antreprenoriatului. Stand gratuit si grant de 1500 de lei

IMM-urile se pot promova la targul organizat de Ministerul Antreprenoriatului. Stand gratuit si grant de 1500 de lei
  calendar_month       web risco.ro  
Antreprenorii mai au cateva zile la dispozitie pentru a se inscrie la Targul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, organizat de Ministerul Antreprenoriatului si Turismului (MAT). In cadrul evenimentului, care va avea loc in perioada 09 – 11 decembrie 2022, in incinta Romexpo, antreprenorii au ocazia sa-si promoveze afacerile in fata partenerilor si clientilor. MAT va oferi fiecarui beneficiar un stand in cadrul targului timp de 3 zile si un grant de 1.500 de lei pentru cheltuieli asociate participarii la eveniment. Inscrierile se vor incheia pe data de 28 noiembrie.

150 de businessuri, promovate la Targul IMM-urilor

Ministerul Antreprenoriatului va asigura participarea la Targul IMM-urilor pentru 150 de beneficiari selectati in urma inscrierii on-line in program. Cheltuielile privind cazarea si transportul antreprenorilor, precum si a produselor acestora la eveniment vor fi decontate in suma forfetara de 1.500 lei/beneficiar.

Operatorii economici interesati se mai pot inscrie inca pentru participarea la eveniment pe site-ul www.timm.ro. Ultima zi de inscriere este 28.11.2022, ora 20:00.

Obiectivele Targului Intreprinderilor Mici si Mijlocii, potrivit MAT sunt:

- promovarea spiritului antreprenorial

- stimularea dezvoltarii afacerilor si ocuparii fortei de munca in domeniul IMM

- facilitarea contactelor dintre potentialii intreprinzatori/intreprinderi mici si mijlocii (IMM) si agentii economici/institutiile publice sau private care ofera servicii pentru sectorul IMM

- stimularea si sustinerea IMM-urilor inovative, promovarea produselor si serviciilor, stimularea si sustinerea internationalizarii IMM.

Pe langa participarea la targul national, antreprenorii vor putea lua parte si la ateliere de lucru, prezentari, seminare, intalniri de lucru.

Pot participa la eveniment intreprinderile mici si mijlocii care au capital social integral privat; realizeaza o cifra de afaceri anuala neta de pana la 50 milioane euro, echivalent in lei, sau detin active totale, care nu depasesc echivalentul in lei a 43 milioane euro, conform ultimei situatii financiare aprobate; au un numar mediu anual de salariati mai mic de 250 in anul fiscal anterior; nu au depasit plafonul de minimis de 200.000,00 Euro pe durata a trei exercitii financiare pentru o intreprindere unica si 100.000 Euro pe durata a trei exercitii financiare pentru beneficiarii care desfasoara activitati de transport de marfuri in contul tertilor sau contra cost.

Citeste continuarea pe risco.ro
Recomandari