Cum sa numeri cartile de Blackjack online

Cum sa numeri cartile de Blackjack online
history_edu
Autor
redactia ele.ro
  calendar_month
Publicat
13 Sep 2022, 11:49
       
Blackjack este un joc de masă popular, care se găsește în lobby-ul aproape tuturor cazinourilor online. Ceea ce face ca acest joc să fie distractiv este faptul că nu ai nevoie de abilități sofisticate pentru a-l juca și că poți folosi câteva strategii pentru a-ți îmbunătăți șansele de câștig. Una dintre strategiile comune folosite la blackjack este numărarea cărților.

Acest articol va explica strategia de numărare a cărților și cum o puteți folosi atunci când jucați blackjack online. În plus, vom discuta și alți factori esențiali care pot afecta eficiența acestei strategii pentru a vă ajuta să vă bucurați de o experiență de joc mai bună. Așadar, pentru toate acestea și multe altele, continuați să citiți.

Numărarea cărților este o strategie folosită în jocurile de cărți și, după cum sugerează și numele, implică numărarea cărților. Tehnica din spatele acestei strategii este de a ține evidența numărului de cărți mari și cărți mici rămase în pachet, astfel încât să puteți decide dacă este momentul perfect pentru a vă mări sau nu pariul. Dacă reușești să numeri cu succes, ai putea ști când șansele sunt în favoarea ta, ceea ce îți va îmbunătăți șansele de câștig.

Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că numărarea cărților nu este o înșelătorie pentru a câștiga în mod constant la blackjack. În schimb, este doar o strategie obișnuită care vă ajută să vă faceți o idee despre ceea ce urmează în pachet, și o puteți folosi la cele mai bune cazinouri online noi.

Cum funcționează numărarea cărților în Blackjack Online

Contrar a ceea ce ați putea crede, strategia de numărare a cărților în blackjack online este destul de ușor de învățat. Nu trebuie să ai o memorie fotografică sau să fii excepțional de bun la matematică, marketing sau orice alt curs pentru a o folosi. Cu toate acestea, trebuie să fiți atent la cărți pentru a evita să pierdeți numărătoarea.

Numărarea cărților presupune câțiva pași de bază. Primul constă în atribuirea unei valori cărților și puteți folosi sistemul Hi-Lo. Pentru cărțile de la 2 la 6 (cărți mici), puteți atribui o valoare de +1, pentru cărțile de la 7 la 9 (cărți neutre) o valoare de 0 și pentru cărțile de la 10 la As (cărți mari) o valoare de -1. Odată ce începe jocul, țineți o numărătoare pentru fiecare carte pe care dealerul o alege din pachet. Astfel, de exemplu, dacă primele două cărți pe care le primești sunt un As și un 2, atunci numărătoarea ta este -1 +(+1), ceea ce înseamnă 0.

Pentru ca această strategie să funcționeze, va trebui, de asemenea, să numărați toate cărțile pe care dealerul le împarte din pachet pentru el și pentru ceilalți jucători. Continuați numărătoarea pe parcursul diferitelor runde de joc până când obțineți o numărătoare mai pozitivă sau mai negativă. Astfel, dacă ai un număr pozitiv după câteva runde, înseamnă că există mai multe cărți mari în pachet, ceea ce reprezintă un moment excelent pentru a-ți mări pariul. Cu toate acestea, dacă numărătoarea este negativă, există mai multe cărți mici în pachet și ar trebui să luați în considerare reducerea pariului.

Ca și în afaceri, trebuie să faci alegerile corecte pentru a folosi cu succes numărarea cărților în blackjack online. Acest lucru înseamnă să alegi o variantă de blackjack potrivită pentru a juca și să fii familiarizat cu strategiile de bază. Familiarizarea cu strategia de bază vă poate ajuta să decideți cum să vă jucați mâna după ce ați obținut informațiile necesare prin numărarea cărților.

Factori de luat în considerare

Numărarea cărților în blackjack online este o strategie simplă, dar eficientă, pe care trebuie să o ai în bibliotecă pentru zilele ploioase. Cu toate acestea, ar trebui să știți că unii factori pot limita posibilitatea de reușită a acesteia. Numărarea cărților nu va funcționa în cazurile în care cărțile sunt amestecate după fiecare rundă. În plus, dacă varianta de blackjack implică utilizarea mai multor pachete, aceasta poate reduce penetrarea pantofului și poate face ca strategia să fie ineficientă. Exemple sunt unele jocuri de blackjack cu dealer live care folosesc până la 8 punți.

În cazul blackjack-ului obișnuit din cazinourile online (nu versiunea cu dealer live), lucrurile pot fi mult mai complicate. În primul rând, nu există nicio modalitate de a ști dacă cărțile sunt amestecate, deoarece întregul joc este gestionat de generatoare de numere aleatorii (RNG). În plus, poate fi puțin dificil de spus câte pachete de cărți sunt folosite în joc, așa că nu există nicio modalitate de a spune cu siguranță când este momentul potrivit pentru a te angaja într-un pariu.

Joacă la cel mai bun cazino de blackjack

Cazinoul în care alegeți să jucați blackjack vă poate afecta experiența și posibilitatea de a vă putea retrage câștigurile după ce ați folosit cu succes strategia de numărare a cărților. Atunci când alegeți un cazinou de blackjack online, cercetați cu atenție aspecte precum licențierea, selecția de blackjack, bonusurile, asistența pentru clienți și metodele de plată. De asemenea, vă recomandăm să citiți informațiile scrise cu litere mici ale cazinoului pentru a ști dacă sunt incluse informații false care vă pot împiedica să vă retrageți câștigurile.

Rezumând

Am discutat toate lucrurile esențiale pe care ar trebui să le știți despre numărarea cărților la blackjack. Această strategie este, fără îndoială, una dintre cele mai bune, iar atunci când este folosită corect, îți poate crește șansele de câștig. Strategia implică atribuirea de valori cărților și ținerea unei numărători pentru a determina ce urmează în pachet. Dar nu uitați că unii factori pot limita succesul acesteia, cum ar fi atunci când cazinourile amestecă cărțile după fiecare rundă de joc sau folosesc mai multe cărți între rundele de joc.

Cu toate acestea, dacă puteți găsi un joc de blackjack online potrivit pentru a juca la un site de cazino de top, s-ar putea să puteți folosi această strategie în avantajul dumneavoastră.

Recomandari