Castiga invitatii duble la film in perioada 18 martie - 21 martie 2013!

Castiga invitatii duble la film in perioada 18 martie - 21 martie 2013!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
18 martie - 21 martie 201 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.


Recomandarea saptamanii:
Iubitul meu e zombi - Digital

64379.jpg

Clasicele povesti de dragoste sunt pe cale sa capete un nou sens, odata cu lansarea comediei romantice Iubitul meu e zombi, un film distribuit de Hollywood Multiplex Operations, din 1 martie, in cinematografele din tara.
In urma unei epidemii devastatoare, aproape toti locuitorii planetei sunt transformati in zombi insetati de sange. Niciun loc nu mai e sigur, iar micul grup de supravietuitori este nevoit sa se ascunda mereu si sa caute noi metode de aparare in fata atacurilor imprevizibilelor creaturi.
Tocmai intr-o astfel de confruntare, Julie, una dintre supravietuitoare, este salvata de la moarte de R., un zombi neobisnuit de prietenos, in ciuda aspectului infricosator. Pe masura ce se apropie de tanara, R. devine din ce in ce mai uman, dand astfel nastere sperantei ca exista o vindecare pentru toti cei afectati de epidemie. Cu Teresa Palmer si Nicholas Hoult in rolurile principale, filmul Iubitul meu e zombi aduce multe intamplari amuzante, dar si o doza sanatoasa de romantism, din 15 martie in cinematografele din toata tara.

Cu: Nicholas Hoult, Teresa Palmer, John Malkovich, Rob Corddry, Dave Franco, Analeigh Tipton, Cory Hardrict
Regia: Jonathan Levine
Scenariu: Jonathan Levine
Gen: Comedie, Horror, Romantic
Producator: Bruna Papandrea, David Hoberman, Todd Lieberman
Durata: 98 minParticipa la concurs:

Raspunde printr-un comentariu in aceasta pagina de concurs la intrebarea Cine semneaza regia si scenariul filmului A¢AA€AAIubitul meu e zombiA¢AA€AAt?, apoi da LIKE la pagina de facebook Ele.ro si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si Ele.ro.

Regulament concurs:

Concursul se desfasoara in perioada 8 martie - 15 martie, ora 10.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada
18 martie - 21 martie 201 la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toate persoanele care au raspuns corect la intrebarea concursului si au dat LIKE la pagina de facebook Ele.ro;
Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.Concursul s-a incheiat. Castigatori sunt:

oanabe
ClauClaudia
zuzyk

Felicitari!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ganduri. Viata (II)
  • person

    "intrebarea nu e "de ce", intrebarea e "de ce nu""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right