Sase cocori stacojii: una dintre cele mai frumoase carti fantastice de anul acesta

Sase cocori stacojii: una dintre cele mai frumoase carti fantastice de anul acesta
  calendar_month   update 26 Iul 2022, ora: 13:29      
Una dintre cele mai frumoase cărți fantastice lansate anul acesta este disponibilă și la BOOKZONE. Este vorba despre Șase cocori stacojii, o carte pe care oricine ar putea să o îndrăgească. Romanul este scris de către Elizabeth Lim și cu toate că se încadrează în categoria Young Adult, poate fi citită de către orice persoană care adoră genul fantasy.

Cartea Sase cocori stacojii de pe Bookzone este inspirată din basme și povești asiatice, iar acțiunea cărții te va purta într-o lume de vis, pe care o vei îndrăgi de la primele rânduri. Dacă ți-au plăcut cartea Zestrea Orishei și Seria Sânge de stele, scrise de către aceeași autoare, atunci sigur vei îndrăgi și această poveste deosebită. Este povestea unei prințese în exil, a unui dragon metamorfic și a celor șase cocori stacojii. Personajele principale au fost blestemate, astfel că protagonista cărții, prințesa, va face orice pentru a scăpa pe toată lumea de răul abătut asupra lor.

Shiori’anma este singura prințesă din Kiata și poartă un secret pe care până acum a reușit să îl ascundă: prin vene îi curge magie, care este interzisă în regatul său. De-a lungul vieții, a reușit să țină ascuns secretul, dar în dimineața logodnei, din cauza unei serii de întâmplări, totul se schimbă pentru totdeauna.

74958.jpg

Faptul că nu s-a putut controla este un lucru bun pentru prințesa care nu și-a dorit niciodată această nuntă, care de altfel a fost împiedicată din cauza divulgării secretului său. Mama sa vitregă a observat faptul că prințesa este vrăjitoare și la rândul său practicând magia, o alungă pe prințesă din regat și o blesteamă pe ea, dar și pe frații săi. Astfel, ei vor fi transformați în șase cocori, iar dacă prințesa se apucă să spună vreun cuvânt, frații ei vor muri pe rând.

Astfel, văzându-se singură, fără bani și fără voce, prințesa începe să își caute rudele, numai pentru a descoperi ceva la care nu s-ar fi gândit niciodată. Totul a fost o conspirație pentru îndepărtarea familiei sale de la tron. Astfel, pentru a îndrepta lucrurile, prințesa se va alia cu o pasăre de hârtie, cu un dragon și cu persoana care ar fi trebuit să îi devină soț, dar pe care l-a alungat. De asemenea, trebuie să învețe să folosească magia pe care a renegat-o toată viața.

Pentru a îndrepta lucrurile, prințesa trebuie să aibă încredere într-o pasăre de hârtie, într-un dragon ager și chiar și în cel pe care nu l-a dorit drept soț. Mai mult, trebuie să accepte magie pe care a fost învățată să o țină în frâu toată viața, indiferent ce preț va trebui să plătească.Povestea îmbină elemente din poveștile Lebedele și Cenușăreasa, dar și din multe alte legende chinezești. Astfel, rezultă un basm fantastic, care te va fascina la fiecare pagină. Dacă ți-am atras atenția cu această carte, nu uita că o poți comanda de la librarie online BOOKZONE, la un preț foarte bun.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/oCPDom0y_yI

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Rogaine sau Regaine si in Romania la cel mai MIC PRET
  • person

    "tratamentul de par rogaine cu minoxidil este un produsul nr.1 original marca pfizer din usa."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right