Cum alegi un tratament pentru caderea parului eficient?

Cum alegi un tratament pentru caderea parului eficient?
  calendar_month   update 11 Mar 2021, ora: 17:15      
Știm cât de important este pentru tine să te poți exprima variat printr-un păr sănătos, să îți exprimi personalitatea. Astfel să te simți bine în pielea ta și să te simți împlinită cu tratamentul natural Regivero. Un păr lipsit de volum, fără vitalitate și strălucire este foarte probabil să te conducă spre stări precum pierderea stimei de sine. Posibil sa apara sentimente de izolare sau contradicție între aspectul fizic și propria imagine.

Este foarte greu să găsești tratamentul natural care să facă ceea ce promite și care să fie 100% sigur pentru tine. Cele mai multetratamente împotrivă căderii părului de pe piață conțin ingrediente sintetice care nu îți rezolvă problemă. In schimb chiar o agravează sau îți provoacă o serie de reacții adverse nedorite.

În natură însă poți să găsești o multitudine de elemente care te pot ajuta să îți menții starea de sănătate și frumusețe. Chiar și atunci când te confrunți cu probleme legate de căderea părului poți să te bazezi pe multe ingrediente naturale. Acestea, dacă sunt puse într-o formulă potrivită, îți vor stopa eficient căderea părului.

Cum te asiguri că faci o alegere bună care să îți aducă rezultatele dorite fără să mai pierzi luni de zile și sute de lei pe încercări nereușite în loc să mergi în vacanța mult visată?

1.Verifică ce acreditări, teste clinice și rezultate dovedite au tratamentele

Un tratament eficient are mai multe acreditări internaționale pentru calitate, eficiență și siguranță emise de autorități specializate în domeniu. Peste 40% din tratamentele ineficiente existente pe piață nu au toate acreditările internaționale de calitate, eficiență și siguranță.

Testele și acreditările necesare unui tratament dermatocosmetic împotriva căderii părului se obțin printr-un proces greu care poate dura și până la 2 ani. Este dificil si costisitor pentru producător ca să acrediteze și să își obțină toate avizele, testele și certificatele necesare la nivel internațional.

2. Asigură-te că tratamentul este recomandat de către specialiști

Vrei să te asiguri că tratamentul pe care îl folosești este recomandat de profesioniști care au cunoștințe avansate și multă experiență în domeniul căderii părului. Verifică atent care specialiști, medici dermatologi și hairstyliști recomandă acel tratament pe care dorești să îl testezi și tu.3. Caută să folosești doar ingrediente naturale

Este indicat să alegi un tratament bazat pe active naturale, deoarece va fi compatibil cu pielea și părul tău, evitând astfel posibilele reacții adverse date de alți compuși sintetici. De ce ai vrea să riști diferite boli, alergii sau complicații când poți să folosești produse naturale care sunt blânde cu pielea și cu părul?

4. Citește review-urile și studiile de caz ale altor oameni

Citește studiile de caz și review-urile altor oameni. Caută să înțelegi cum și-au rezolvat problema folosind un anumit tratament și vezi care a fost provocarea lor. Vrei să găsești oameni reali care au trecut prin provocări similare cu tine și care au reușit să își rezolve problema. Urmărește să folosești tratamente cu un grad mare de satisfacție al clienților și cu review-uri foarte bune.

74774.jpg

Tratamentul anti-cădere păr de la Regivero

Tratamentul Regivero pentru caderea parului este prezent în peste 60 de farmacii și este recomandat de 100 de specialiști (medici dermatologi, hairstyliști și influenceri) pentru că este fabricat conform standardelor europene și este sigur pentru utilizare umană.

Cum funcționeaza soluția Regivero?

Tratamentul REGIVERO împotriva căderii părului acționează atât de eficient pentru că este alcătuit din ingrediente naturale și elemente esențiale vieții părului tău.

- Hrănește și întărește părul cu elemente esențiale vieții, precum proteina placentară, extractul de măsline, keratina, glucoza, arginina și un complex de vitamine B3, B5 și B6.
- Stimulează circulația sanguină, pentru a putea asigura un aport suplimentar de micronutrienți la rădăcina firelor de păr, cu ajutorul proteinei placentare de origine animală, argininei și vitaminelor din grupa B.
- Reduce secreția exagerată a glandei sebacee, ajutând la reglarea sebumului și reduce producția de DHT (Dihydroxytestosterone) cu ajutorul Zincului și a extractului de ceai verde.
- Protejează părul împotriva stresului oxidativ (razele UV şi IR, poluare, medicaţie, stres în exces) prin complexul de polifenoli obţinut din extract de măsline și Biokeratina.

Care sunt beneficiile tratamentului Regivero?

REGIVERO este aliatul perfect în luptaîmpotriva căderii părului, pentru că îți oferă 3 avantaje esențiale pe care concurența nu ți le asigură.

Primești consultanță gratuită pe toată durata folosirii produselor noastre, consultanță oferită de specialiștii REGIVERO. Grație acestui beneficiu, economisești 300 de lei, cât ar costa un consult dermatologic și obținerea unui tratament.

Îți oferim o schemă de tratament personalizată, astfel încât să folosești corect produsele noastre și să obții cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp posibil.

Garanția pe satisfacție. REGIVERO îți pune la dispoziție singurul tratament dermato-cosmetic împotriva căderii părului pentru care producătorul își asumă 100% responsabilitatea. Mai exact, dacă nu ești mulțumit de rezultatele obținute și nu observi o îmbunătățire vizibilă în 60 de zile, îți primești banii înapoi.

Acum este momentul să iei atitudine și să îți recuperezi încrederea în tine! Nu aștepta până va fi prea târziu și renunță acum să mai folosești produse care sunt ineficiente sau ale căror beneficii întârzie să apară.

REGIVERO este singurul tratament împotriva căderii părului care îți asigură rezultate vizibile în primele 60 de zile de utilizare. REGIVERO a obținut 6 certificări internaționalede eficiență, calitate și siguranță și este recomandat de peste 100 de specialiști, dermatologi, hairstyliști și influenceri. REGIVERO a rezolvat complet problema căderii părului pentru 8 din 10 persoane care au folosit tratamentul nostru. Nu uita, îți primești integral banii înapoi dacă nu ești 100% mulțumit de rezultate!

Vezi mai multe informații despre tratamentele Regivero pe www.regivero.ro

114778.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Soare
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right