Tipuri de orgasm pe care trebuie sa le experimenteze orice femeie. Afla cum le poti atinge!

Tipuri de orgasm pe care trebuie sa le experimenteze orice femeie. Afla cum le poti atinge!
  calendar_month   update 24 Apr 2015, ora: 11:51      
Spre deosebire de barbati, femeile pot experimenta mai multe tipuri de orgasm. Acestea variaza in intensitate si in general sunt controlate 100% de partener.

Asadar, daca vrei sa ai o viata sexuala implinita, citeste mai jos care sunt tipurile de orgasm pe care le poti atinge:

1. Orgasmele din preludiu

Aceste orgasme au loc in timpul pre-prenetrarii. Sunt importante deoarece ii permit iubitului tau sa se "incalzeasca" si sa iti ofere mai multe orgasme atunci cand te patrunde.

6 motive pentru care femeile se prefac ca au orgasm

Orgasmele din timpul preludiului pot fi de mai multe tipuri. Orgasmul sanilor poate fi atins prin stimularea mamelonului. Acesta se atinge mai greu, insa nu este imposibil. Iubitul tau trebuie sa fie rabadator si sa iti stimuleze sfarcurile cel putin 20 de minute.

Orgasmul clitoridian se concentreaza pe stimularea clitorisului si este foarte intens. Atunci cand se produce, esti cuprinsa de caldura imensa si te cuprinde o stare de moleaseala placuta si profunda.

Orgasmul intern se obtine mai greu. Este profund si de durata, insa pentru a-l atinge ai nevoie de un preludiu fierbinte, pentru a fi excitata la maximum.

Mai exista si orgasmul punctului G. Pentru a-l experimenta, iubitul tau trebuie sa iti stimuleze aceasta zona erogena si sa te faca sa innebunesti de placere.

2. Orgasmele vaginale

Pe langa orgasmele din preludiu, cele mai intense sunt insa cele vaginale. Acestea se produc in timpul penetrarii si iti ofera senzatii incredibile.

5 lucruri pe care nu le stiai despre orgasm. Trebuie sa le afli!

Orgasmul vaginal este visul oricarei femei, insa acesta poate fi atins de foarte putine dintre reprezentantele sexului frumos, de aproximativ 5%.

Poti avea orgasm clitoridian sau vaginal chiar si in timpul penetrarii anale. Acesta se simte insa diferit, este intens, insa de scurta durata.

De asemenea, poti atinge orgasmele multiple in timpul penetrarii. Pantru a atinge climaxul continuu trebuie sa fii insa foarte excitata si plina de dorinta. De asemenea, partenerul tau trebuie sa fie unul foarte rezistent in pat.

Orgasmul masculin: 4 tehnici pe care iubitul tau isi doreste sa le stii

Orgasmul cu ejaculare este cea mai tare senzatie pe care o poate experimenta o femeie. Se poate atinge cu greu, insa senzatia pe care o ofera este una unic si exploziva.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Am scapat ieftin...pana acum!
  • person

    "" pa￯a￯ea￯te drept a￯nainte.....""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right