Te-a inselat? Ce sa nu ii spui niciodata unui barbat dupa ce calca stramb!

Te-a inselat? Ce sa nu ii spui niciodata unui barbat dupa ce calca stramb!
  calendar_month        
Barbatii cad prada tentatiei mult mai usor decat femeile. Masculii pot insela fara sa se implice in alte relatii, insa de cele mai multe ori regreta actul lor.

Iata ce NU trebuie sa ii spui niciodata unui barbat daca te-a inselat si vrei sa mai continui relatia cu el:

1. "Este ultima oara cand te iert"

Fii constienta ca odata ce l-ai iertat, o vei face si a doua oara. Femeile nu uita usor, insa pot ierta destul de repede. Nu ii da ultimatumuri, de care chiar tu esti constienta ca nu le poti tine.

2. "Ce are in plus fata de mine"?

Nimic. Poate fi chiar mai urata decat tine. Nu intreba niciodata un barbat de ce te-a inselat. Stii deja raspunsul: din curiozitate, din dorinta de a cunoaste ceva nou. Odata ce te-ai comparta cu prada lui, deja ai decazut.

3. "Am sa fac si eu la fel"

Nu il ameninta. Daca vrei sa treci peste infidelitatea lui, fa-o fara reprosuri. Nu ii spune ca si tu vei face la fel la un moment dat, deoarece relatia isi va gasi sfarsitul mult mai repede.

Treci peste moment, iarta-l daca consideri ca a fost doar o greseala si nu se va mai repeta si invata sa ii acorzi incredere.

4. Mi-am pierdut increderea in mine

Daca ai decis sa il ierti si sa mergi mai departe cu relatia, nu ii spune niciodata partenerului tau ca suferi sau ca ti-ai pierdut increderea in tine. Arata-i ca esti increzatoare in fortele tale si ca niciodata nu va gasi o partida mai buna decat tine.

5. "Ii voi spune mamei"

Nu implica niciodata alte persoane in relatia ta, chiar daca este vorba de mama sau soacra. Cel mai indicat este sa va rezolvati singuri problemele si sa nu le impartasiti cu nimeni altcineva.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

/.//././../
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Katey
Shop Ele.rochevron_right