Studiu: Daca iubitul tau iti scrie putine mesaje, inseamna ca te iubeste cu adevarat

Studiu: Daca iubitul tau iti scrie putine mesaje, inseamna ca te iubeste cu adevarat
  calendar_month   update 12 Sep 2019, ora: 16:14      
Daca partenerul de viata iti trimite putine mesajem inseamna ca este fericit in relatia cu tine si te iubeste cu adevarat, cel putin asta confirma un studiu recent.

Potrivit cercetarii, chiar daca femeile cred ca barbatii care le iubesc trebuie sa le scrie des, se pare ca lucrurile sunt exact invers. Barbatii cu adevarat indragostiti nu le scriu prea des partenerelor.

Conform unui studiu al psihologului Theresa E DiDonat, anumite tipare sugerează că satisfacția și stabilitatea relației sunt legate de mesajele text. În relațiile heterosexuale, femeile care trimit mesaje text mai frecvent tind să se simtă mai fericite în relațiile lor. Interesant este însă că, cu cât bărbații transmit mai multe mesaje partenerilor lor, ei tind să fie mai puțin fericiți și chiar în spatele tuturor acestor mesaje se gândesc la ruperea relatiei. Aceste relații sunt complexe, deoarece bărbații care trimit mesaje text pentru a exprima afecțiune tind să aibă parteneri care se simt mai atașați de ei.

Indiferent dacă o relație este doar la început sau una de lunga durata, având reguli sau norme clare cu privire la modul în care vor apărea mesajele text se pot evita unele frustrări pe care tehnologia le poate provoca astăzi.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

[[[[[''''''''''
  • person

    "a￯n incona￯tient, nimic nu ia sfa￯ra￯it, nimic nu trece, nimic nu se uita￯."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right