Sotia lui Alex Velea, disperata sa isi salveze casatoria! Vezi la ce masuri a recurs!

Sotia lui Alex Velea, disperata sa isi salveze casatoria! Vezi la ce masuri a recurs!
  calendar_month     photo_cameraAna si Alex Velea     person Alex Velea
Ana, sotia lui Alex Velea este hotarata sa isi salveze casnicia, in ciuda faptului ca sotul ei a avut o aventura cu Antonia. Se pare ca mariajul lor era atat de puternic, incat Ana crede ca numai o vraja sau un blestem a putut sa il zdruncine, astfel ca a decis sa ia masuri,

Ana a simtit cum toata lumea ei se clatina in clipa in care in presa au aparut zvonurile despre relatia sotului ei cu Antonia. Desi erau pe punctul de a semna actele de divort la notar, sotia lui Velea s-a razgandit in ultimul moment, decizandu-se probabil nu poate sa isi ia "Adio" atat de usor de la cel pe care l-a iubit si pe care l-a luat de sot in fata lui Dumnezeu. Si tot in Cel de Sus se pare ca si-a pus Ana speranta in aceste momente dificile. Ea a fost vazuta la slujbele de dezlegare de vineri dupa-amiaza de la Biserica Zlatari, acolo unde se afla moastele Sfantului Ciprian. Timp de aproximativ doua ore si jumatate, Ana a participat la slujba de dezlegare.

Antonia sau Ana? Alex Velea a ales cu cine ramane!

"Cu siguranta a fost indrumata catre acest loc pentru a-si gasi linistea sufleteasca sau poate chiar pentru a se ruga ca Velea sa se intoarca la ea. Biserica este vestita in oras ca fiind un loc de pelerinaj pentru cei care cred ca sunt blestemati. Aici se fac slujbe pentru izbavirea de vraji", a povestit o sursa pentru ziarulring.ro.

"Aici se fac adevarate minuni. Totul este sa crezi in Dumnezeu si sa vii cu sufletul deschis la biserica" a spus un preot de la Biserica Zlatari.

Recomandari