Smiley se intalneste cu modelul Bianca Jurca! Vezi cum a agatat-o pe aeroport!

Smiley se intalneste cu modelul Bianca Jurca! Vezi cum a agatat-o pe aeroport!
  calendar_month     photo_cameraSmiley     person Smiley
Smiley a recunoscut in urma cu cateva luni ca este un tip timid, astfel ca, dupa despartirea de Laura Cosoi, el nu s-a mai avantat in nicio relatie. Acum insa se pare ca s-a saturat de singuratate si, infruntandu-si timiditatea, el a agatat-o pe aeroport pe Bianca Jurca.

La sfarsitul lunii august, pe cand se intorcea de la Timisoara, Smiley a fost vrajit de frumusetea modelului, insa cum nu este la curent cu mondenitatile, el nu a recunoscut-o pe Bianca Jurca. La sosirea pe aeroportul Otopeni, el s-a oferit, ca un adevarat gentleman, sa o conduca pana acasa.

Smiley face o marturisire socanta! Iata de ce nu si-a gasit jumatatea pana acum!

"Veneam amandoi de la Timisoara. Eu acolo locuiesc, el fusese la preselectii pentru "Romanii au talent". Si am vazut ca se tot uita la mine, imi tot zambea, iar la un moment dat a venit langa mine si a intrat in vorba. M-a intrebat ce fac, daca sunt bine si s-a oferit sa ma duca acasa. I-am multumit si i-am zis ca nu e nevoie, ca venise o prietena sa ma ia. N-a avut curaj sa imi ceara numarul de telefon, dar l-a pus pe prietenul care il insotea sa vina si sa mi-l ceara", a povestit Bianca, potrivit WOWbiz.ro.

Smiley nu a stat prea mult pe ganduri si a initiat o conversatie cu ea, insa nu la telefon, ci prin intermediul SMS-urilor. A invitat-o la film iar Bianca a acceptat, astfel ca a doua zi au iesit impreuna. Dar nu singuri, ci in patru, pentru ca amandoi sa se simta confortabil.

"Am vorbit la telefon si prin sms-uri si am decis sa mergem la film. A fost ok, ne-am simtit bine, dar n-am mai apucat sa ne mai intalnim. A doua zi dupa aceasta iesire eu am plecat in Turcia, la filmarile pentru reality-show-ul "Marul discordiei", iar de atunci am mai schimbat cateva sms-uri. Pare un baiat de treaba, nu stiu ce va fi pe viitor. Momentan, eu imi caut jumatatea in cadrul emisiunii la care eu particip", a mai spus Bianca.

65893.jpg

Recomandari