Pozitii sexuale pentru fiecare zi a saptamanii. Fii inventiva!

Pozitii sexuale pentru fiecare zi a saptamanii. Fii inventiva!
  calendar_month   update 19 Iul 2015, ora: 23:03      
Sexul este mai incitant atunci este diversificat. Invata sa fii inventiva si surprinde-ti iubitul cu ipostaze erotice cat mai variate.

Partidele tale de amor vor fi explozive, iar partenerul tau va fi uimit de cat de surprinzatoare poti fi in dormitor.

Iata mai jos cateva pozitii sexuale pentru fiecare zi a saptamanii:

Lunea misionarului

Ziua de luni e intotdeauna grea, dar trebuie sa incepi saptamana cu dreptul! De aceea iti sugeram clasicul misionar , dar reinventat. Controlul apartine femeii!

Pozitia zilei: Misionarul inversat. Barbatul se culca pe spate si femeia se lungeste peste el.

Martea curajoasa

Saptamana a inceput bine, acum e timpul pentru o pozitie care sa ucida rutina. Ea iti va surprinde partenerul si permite in acelasi timp si stimularea clitoridiana. O sa-ti placa!

Pozitia zilei: X-ul. Barbatul se lungeste pe o parte. Femeia se culca pe spate, perpendiculara pe partenerul ei, cu picioarele lipite. Cei doi formeaza un X. Femeia isi poate departa picioarele si le poate pune pe sol pentru a controla ea insasi miscarile.

Miercuri de incalzire

Sarbatoreste in mijlocul saptamanii lasand la o parte dantela si dezvaluindu-ti mai mult latura animalica!

Pozitia zilei: Catelusul. Femeia sta in fata barbatului, cu spatele la el, iar amandoi stau in genunchi. Femeia isi pune antebratele pe saltea, iar barbatul o penetreaza din spate. Ea se poate redresa, sprijinindu-se cu mainile de un zid, sau se poate culca pe burta.

Joia fierbinte

Iubitul tau a muncit toata ziua pentru a te face fericita. Seara e randul tau sa-i intorci favoarea si sa iei situatia in propriile maini.

Pozitia zilei: In sa. In timp ce barbatul se lungeste pe spate, femeia se suie pe el, cu genunchii sub ea, dar cu spatele la amantul ei. Ea se sprijina pe solduri pentru a initia miscarea de du-te - vino. Cele mai flexibile pot pleca din aceasta pozitie si se pot apleca inainte, cu spatele drept, oferindu-le partenerilor lor o vedere spectaculoasa!

Vineri e petrecere

In sfarsit e vineri! Electricitatea pluteste in aer si se fac simtite gusturile excentrice. Iata cea mai buna metoda de a incepe weekendul!

Pozitia zilei: Melcul. Barbatul se asaza in fund, cu picioarele lungite in fata. Femeia se cuibareste in bratele partenerului ei, iar cele doua bazine se lipesc. Ea se apleaca in fata, iar el o acopera. Barbatul se poate lungi apoi pe spate, iar femeia se poate intinde in fata, pentru a trece direct in pozitia calare, de joi.

Sambata energica

Sambata ai energie, pentru ca e weekend. Dupa o zi fara munca, profita de entuziasm pentru a incerca o pozitie mai solicitanta. Nu vei regreta! Ai grija totusi sa n-o pui in practica dupa o seara alcoolizata, caci s-ar putea sa fie cam periculoasa!

Pozitia zilei: Roaba gradinarului. Femeia se lungeste pe burta, la marginea patului. Barbatul sta sus si isi ridica usor iubita de picioare.

Duminca e tandra

Atemporala lingurita se potriveste perfect ocaziei. Ea necesita putin efort din partea ambilor parteneri, creand un moment de intimitate prin lipirea perfecta a celor doua trupuri.

Pozitia zilei: Lingurita. Femeia si barbatul se culca pe o parte, el in spatele ei. Femeia isi poate ridica un picior in aer.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Lamentare
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right