Ozana Barabancea are un nou iubit! Uite-l pe tanarul frumusel care a cucerit-o!

Ozana Barabancea are un nou iubit! Uite-l pe tanarul frumusel care a cucerit-o!
  calendar_month     photo_cameraOzana Barabancea     person Ozana Barabancea
Ozana Barabancea traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un tanar de numai 22 de ani. Ozana si Dima sunt impreuna inca de la inceputul acestei veri, de cand ea s-a despartit de avocat.

Paparazzi WOWbiz i-au susprins pe cei doi intr-un club din Capitala. Daca la inceput au fost distanti unul fata de celalalt, dupa miezul noptii nu s-au mai dezlipit, discutand pana ce Ozana a plecat acasa.

66016.jpg

Ozana Barabancea, blonda si foarte slaba! Uite cum arata acum 15 ani, cand participa la un concurs televizat! VIDEO

Potrivit unor surse citate de wowbiz.ro, Ozana si Dima se iubesc in secret de cateva luni. Mai mult, se pare ca Ozana ar fi vrut sa-l "bage" ca si concurent la show-ul "Te cunosc de undeva", insa producatorii nu au fost de acord pentru ca formeaza un cuplu cu bruneta. Astfel ca, tanarul concureaza la "X-Factor". Saptamana trecuta, la show, Dima a cantat piesa "When a man loves a woman", interpretata de Michael Bolton, idolul sau.

97052.jpg

"Dima si Ozana sunt impreuna de cateva luni. Dupa ce ea s-a despartit de avocat, s-a cuplat cu Dima, asta de prin luna iunie. Cei doi petrec mult timp impreuna, se insotesc la filmari. Nu se feresc, lumea de la X-Factor si de la Te cunosc de undeva stie ca ei doi formeaza un cuplu. Dima trebuie sa fie la , dar ca sa nu existe discutii, s-a dus la X-Factor", au declarat surse din cadrul trustului Intact.

97051.jpg

Recomandari