Formula care te ajuta sa intalnesti barbatul perfect. Afla despre ce e vorba!

Formula care te ajuta sa intalnesti barbatul perfect. Afla despre ce e vorba!
  calendar_month   update 22 Nov 2013, ora: 13:39   photo_cameraFormula care te ajuta sa intalnesti barbatul perfect    
S-a descoperit formula care te ajuta sa iti gasesti partenerul perfect.

Pentru a intalni partenerul ideal, in ziua de azi, ai nevoie doar de un software.

Este vorba de un algoritm descoperit de cercetatorii americani, care compara profilul oamenilor cu care un utilizator intra in contact online, stabileste profiluri similare, iar dintre aceste le selecteaza pe cele care au cea mai mare probabilitate de a raspunde.

Asadar, un software va recomanda nu doar persoanele care au caracteristici similare sau pe care un utilizator le-ar cauta la o persoana de sex opus, ci le selecteaza dintre acestea pe cele care au cele mai multe sanse de a raspunde invitatiei, pe baza"gradului initial de atractivitate" a utilizatorului.

Pentru a concepe formula, cercetator au analizat motoarele de recomandare pe care le folosesc in prezent site-urile de intalniri.

Utilizatorii au fost rugati sa completeze chestionare despre trasaturile lor de personalitate si despre criteriile pe care le cauta, iar site-urile produc o lista de parteneri potentiali.
Informatiile au fost apoi combinate cu motoarele de recomandare a contactelor comune, folosite de site-uri precum Facebook si LinkedIn.
Aceste motoare cauta legaturi si prieteni comuni, pentru a recomanda persoane care pot fie sa fie cunoscute, fie sa reprezinte o legatura utila.

Ulterior, cercetatorii au utilizat instrumentele de filtrare folosite de magazinele online pentru a descoperi preferintele utilizatorilor.

Recomandari