De ce parasesc femeile barbatii pe care ii iubesc. 6 motive dureroase!

De ce parasesc femeile barbatii pe care ii iubesc. 6 motive dureroase!
  calendar_month   update 26 Sep 2015, ora: 21:04      
O femeie care iubeste un barbat cu greu se desprinde el. Ii este teama de singuratate si de sentimentele groaznice prin care va trebui sa treaca.

Cu toate acestea, exista cateva motive extrem de dureroase peste care nicio femeie nu ar trebui sa treaca oricat de mult ar iubi un barbat. Iata mai jos care sunt acestea:

1. Este mincinos

Oricat de frumos s-ar putea, o femeie n-ar trebui sa stea niciodata cu un barbat care nu este onest. Minciuna nu isi are locul in nicio relatie. Aceasta duce la tensiune in cuplu si, incet-incet, la destramarea relatiei.

2. Este mereu ocupat

Multe femei ajung sa traiasca singure in doi, doar pentru ca au tot ceea ce le trebuie pe plan material. O casa frumoasa, bani, vacante si nimic mai mult. Pentru a putea intemeia insa o adevarata familie ai nevoie langa tine de un om care sa aiba grija de tine si sa te sprijine.

3. Nu este atent

Oricat de ocupa ar fi, barbatul de langa tine trebuie sa iti acorde atentie. Sa iti asculte sfaturile, ofurile, dar si bucuriile. Daca omul de langa tine este insa prins intotdeauna in lumea lui si nu se concteaza emotional, relatia este cu siguranta destinata esecului.

4. Este impasibil

Nicio femeie nu iubeste un barbat caruia nu ii pasa de nimic. Partenerul tau ar trebui sa se implice activ in relatia voastra si sa iti arate in fiecare zi ca ii pasa tie si ca te iubeste.

5. Este imatur

Orice femeie are nevoie langa ea de un barbat care sa o respecte, sa ii arate ca este tot timpul acolo, indiferent de situatiile prin care trec. Partenerul trebuie sa fie matur si capabil sa managerize momentele tensionante si sa isi asume responsabilitati.

6. Este egoist

Egoismul este cel mai mare dusman al unei relatii. In cuplu exista doar cuvantul impreuna. Daca partenerul tau trage insa tot timpul pentru el si cauta sa iasa in evidenta mereu, cu siguranta nu ar mai trebui sa stai langa el oricat de mult l-ai iubi. Nu spera ca se va schimba!

Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

daca
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right