De ce insala barbatii. 4 motive pentru care isi fac amante!

De ce insala barbatii. 4 motive pentru care isi fac amante!
  calendar_month        
Sa tii un barbat langa tine si sa il faci sa te adore este destul de greu. Relatiile de lunga durata pot deveni monotone, iar reactiile tale il pot indeparta pe partener de tine.

Iata mai jos patru motive care ii imping pe barbati spre infidelitate:

1. Posesivitatea dusa la extrem

Posesivitatea este cel mai mare dusman al unei relatii. Barbatii vor sa fie liberi si sa nu se simta incorsetati sau sufocati de femeia de langa ei. Odata ce vor simti ca sunt tinuti in lesa, dorinta lor de a scapa este si mai mare. Cu cat il vei controla mai mult, cu atat el isi va dori mai multa libertate si la un moment dat va ceda in fata tentatiei, caci o va vedea ca pe o eliberare, ca pe un trofeu.

2. Lipsa de apreciere

In momentul in care un barbat nu se va mai simti apreciat cu siguranta isi va face o amanta. Daca acasa are parte numai de reprosuri si cicaleala, acesta va incerca sa isi gaseasca linistea in bratele altei femei. Desi fac pe durii, barbati au un ego foarte fragil!

3. Lipsa sprijinului

Cele mai multe studii au aratat ca barbatii insala nu doar din cauza instinctelor sexuale. In cea mai mare parte, ei isi fac amante deoarece acasa nu mai traiesc emotii puternice. Pe langa faptul ca au o partenera de viata, masculii isi doresc ca acestea sa le fie prietene, sa ii faca sa treaca prin stari care sa le dea senzatii de necontrolat si sa se simta iubiti neconditionat.

4. Sexualitatea

Oricat ne-am dori sa fim monogami, tot ceea ce se intampla in jurul nostru ne arata ca acest lucru este aproape imposibil. In orice relatie de lunga durata, cuplurile ajung sa faca din ce in ce mai putin sex, iar dorinta barbatilor de a face amor cu alte persoane creste si mai mult.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

de sters
  • person

    "va puteti plimba pe oricare dintre alei , dar daca veti ajunge la inima mea calcati cu grija"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right