Cum devii irezistibila. 7 secrete care te fac dorita de toti barbatii!

Cum devii irezistibila. 7 secrete care te fac dorita de toti barbatii!
  calendar_month   update 28 Sep 2015, ora: 07:58      
Ai putea crede ca o femeie frumoasa este neaparat una dorita de toti barbatii. Insa, desi poate iti pare greu de crezut, barbatii nu apreciaza doar calitatile fizice. Spre exemplu, barbatilor le plac femeile independente, puternice, care stiu ce vor in viata.

Iata care sunt secretele femeii care reuseste sa cucereasca inima oricarui barbat:

Crede in iubire. Femeia care reuseste sa cucereasca usor un barbat este romantica si visatoare. Are incredere ca merita ce este mai bun si stie bine care este genul de barbat care i de potriveste, motiv pentru care nu pierde vremea cu orice terchea-berchea.

Isi cunoaste atuurile. Barbatilor le plac femeile puternice, care nu negociaza intr-o relatie. Femeile care stie care le sunt punctele tari, asumandu-si deopotriva si slabiciunile. Femeile care se recunosc pe sine in partenerii lor.

E stabila emotional. Multe dintre femei isi imagineaza ca pot ajunge la inima unui barbat mizand pe latura lor sensibila. Doar ca santajul emotional nu tine, nu mai e de natura sa cucereasca ci, din contra, sa indeparteze. Asadar, barbatilor le plac femeile puternice, stapane pe emotiile lorm nu cele dispuse sa verse lacrimi doar ca sa convinga.

Stie sa pastreze distanta. Barbatii nu vor sa fie asediati cu mesaje siropoase de iubire, cu gesturi super romantice in public. Femeia care nu se lasa usor cucerita sau, mai bine zis, care trebuie cucerita in fiecare zi, aceea este de dorit de catre barbati. Nu femeia care vrea mereu sa fie cocolosita si laudata de parca ea ar fi buricul pamantului.

Are hobby-uri. Femeia care stie ce vrea, care si-a definit deja hobby-urile, aceea este admirata de barbati. O femeie care are inclinatie spre un domeniu artistic, spre exemplu, va accepta mult mai usor ca iubitul ei sa stea doua ore in fata televizorului la un meci pentru ca si ea are pasiunile ei carora le dedica timp.

E inteligenta. Multe femei isi imagineaza ca reusesc sa cucereasca barbatii afisand naivitate. Doar ca ei nu apreciaza femeile prostute, ci pe cele inteligente si aici nu vorbim neaparat de un IQ de Einstein. O femeie inteligenta e una care intelege mersul lumii in general.

E eleganta. Femeia are cateva atuuri de netagaduit si daca stie sa se aranjeze, sa se dichiseasca, fara insa sa fie stridenta, devine irezistibila. Insa nu e vorba doar de un aspect elegant, ci si de un discurs curat, ingrijit, de o atitudine demna.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

sa intelegem copiii
  • person

    "iarta sa fii iertat"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right