Confesiunile barbatilor: "Amanta sau sotia? Pe cine am ales"

Confesiunile barbatilor: "Amanta sau sotia? Pe cine am ales"
  calendar_month   update 17 Aug 2015, ora: 19:21      
"La un moment dat cineva a sunat la usa. Eva a sarit repede, sigura pe ea ca este coletul pe care il astepta de cateva zile. Ajunsa la usa insa, a inmarmurit. Era o femeie blonda, cu chip de inger, inlacrimata si in acelasi timp furioasa. A dat buzna peste noi in casa si a urmat....", asa isi incheia Darius povestea de ultima oara.

A urmat o poveste pe care nu avea sa o uite niciodata. Caci decizia pe care a luat-o i-a schimbat radical viata.

" Da, chipul de inger cara tocmai navalise peste mine si peste Eva era chiar al sotiei mele. Era furioasa, dar extrem de frumoasa. In momentul ala parca o vedea cu totul altfel. M-am ridicat din pat si o priveam incontinuu. Asistam parca la o scena din viata mea, care se desfasura insa pe langa mine.

Eva se facuse mica intr-un colt al livingului, iar Dana imi cerea explicatii. Nu puteam sa ii spun nimic. Amutisem.

In cele din urma, Dana s-a calmat. Am plecat cu ea spre casa si aici am avut una dintre cele mai lungi discutii. Desi a durat doar cateva ore, mi s-a parut ca au trecut ani.

I-am promis Danei ca voi renunta la Eva. I-am explicat de ce m-am simtit atras de ea si ca sentimentul pe care aceasta mi-l oferea era ca un drog.

A spus ca ma intelege si ca este normal ca un barbat sa simta nevoia de schimbare la un moment dat.

Nu ma puteam abtine

I-am promis Danei ca totul va fi bine intre noi si ca Eva va ramane o amintire. Cand am ajuns insa la serviciu, parca toate promisiunile pe care i le facusem Danei s-au spulberat. Cand o vedeam pe Eva uitam complet de mine. Ma pierdeam, deoarece traiam niste sentimente ciudate, pe care nu mi le puteam stapani.

In ziua de imediat dupa incident, Eva era mai frumoasa ca niciodata. Era superba si emana o senzualitate uimitoare. De cum am vazut-o imi doream sa fie a mea. Am luat-o de mana, am gonit cu masina ca un nebun si am dus-o la raul nostru preferat. Aici i-am zis ca totul se termina intre noi si am lasat-o plangand. Numai asa puteam sa scap de sentimentele pe care i le purtam: am rupt raul din radacina.

Am plecat acasa la Dana. Desi incerca sa imi faca totul pe plac si sa nu imi mai aminteasca de greseala pe care am facut-o, ma simteam departe de ea. O placeam si o doream inca, dar nu mai exista acea flacara. E drept, trecusera anii peste relatia noastra, dar niciodata nu m-am simtit atat de strain de ea.

Dintr-odata m-am trezit facandu-mi bagajele. Dana plangea incontinuu si ma intreba de ce ii fac asta. Cum am ajuns sa uit de ea? Nici eu nu stiu. Voiam doar sa fiu cu Eva. Pe ea o doream si cu ea voiam sa imi continui viata. Nu avea niciun rost sa ii chinui sufletul Danei. Daca iubesti pe cineva, lasa-l sa fie liber. A intele si ea pana la urma, desi durerea o seca pe dinauntru.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Bun gasit
  • person

    "a￯￯smile, tomorow will be worse!a￯￯"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right