Ce isi doresc cu adevarat barbatii. 5 mituri pe care tu le credeai adevarate

Ce isi doresc cu adevarat barbatii. 5 mituri pe care tu le credeai adevarate
  calendar_month   update 10 Dec 2013, ora: 15:42   photo_camerabarbat fericit    
Probabil ca prietenele tale sunt o sursa inepuizabila de sfaturi in privinta modului de gandire al barbatilor si al dorintelor acestora. Ce vor ei de la o relatie sau ce asteapta de la o partenera? Sunt atat de multe mituri in jurul acestor intrebari, toate legate de ceea ce isi doresc ei. Iata 5 lucruri pe care tu le credeai adevarate, conform portalului Your Tango.

1. Barbatii vor o femeie care sa se comporte ca unul dintre baieti

Acest mit se poate sa fi avut un sambure de adevar in anii studentiei sau in adolescenta. Atunci a fost perioada in care puteai sa faci parte dintr-un grup numeros si chiar sa te cuplezi cu cativa dintre baietii din acel grup, fara ca asta sa ti se para ceva degradant. Nu credeai in dragoste si iti traiai viata.

Trebuie sa intelegi ca nu mai esti in scoala, iar barbatii adevarati, cei maturi, isi doresc femei adevarate, feminine.

Ei ajung sa se indragosteasca in situatiile in care partenera lor ii face sa isi doreasca sa se comporte exemplar. Iar acest lucru il obtii numai in situatiile in care dai dovada de clasa, eleganta si o atitudine increzatoare. Deci nu mai fi unul dintre baieti si nici nu te mai angrena intr-o relatie de tipul "prieteni cu beneficii".

2. Barbatii nu vor o femeie emotiva

Un alt mit pe care il credeai adevarat! Desi ai auzit cu siguranta de multe ori ca barbatii nu suporta femeile care isi pierd cumpatul si devin emotive in situatii extreme, adevarul e ca ei isi doresc o astfel de femeie langa ei.

Conditia este sa isi poata exprima sentimentele si emotiile intr-un mod cat mai rapid, simplu si direct. Nu degeaba se spune ca baza unei relatii o reprezinta comunicarea.

Barbatii isi doresc sa te faca sa te simti mai bine, insa pentru asta trebuie sa te inteleaga. In momentul in care te ajuta se vor simti ca pot depasi orice obstacol care le iese in cale.

3. Barbatii adora femeile misterioase

Una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face in privinta barbatilor este sa adopti o atitudine de femeie misterioasa. Nu aceasta este dorinta lor, dimpotriva, nici un barbat nu isi doreste sa ramana intrebandu-se cine esti cu adevarat si ce faci atunci cand ii spui ca esti ocupata.

In acest fel se vor simti nesiguri. Cea mai buna solutie este sa il prinzi in mrejele tale prin misterul feminitatii tale. Fiecare femeie este diferita in felul ei, cu bune si rele, si acest lucru ii atrage pe barbati

4. Barbatii nu apreciaza femeile amuzante si inteligente

Se spune ca o femeie spirituala, care stie cand si ce fel de glume sa faca, ii inhiba pe reprezentantii sexului opus. Un alt mit spulberat! Barbatii apreciaza astfel de femei cu personalitate. Cheia este sa ii faca sa se simta in siguranta din punct de vedere emotional, in acest fel ei se vor simti bine cu partenera lor.

5. Barbatii vor doar ceea ce nu pot avea

Un barbat matur, dispus sa isi intemeieze o familie, va dori intotdeauna sa te cunoasca mai bine, nu va urmari doar o aventura.

Barbatii vor o femeie de valoare, isi doresc sa simta ca au pentru ce lupta. Respecta-te pe tine si vei fi respectata. El va face tot posibilul sa iti faca pe plac si sa iti intre in gratii pentru a te cuceri.

Recomandari