Ce isi doresc barbatii de la o femeie atunci cand vor o relatie serioasa. 4 calitati pe care le cauta!

Ce isi doresc barbatii de la o femeie atunci cand vor o relatie serioasa. 4 calitati pe care le cauta!
  calendar_month   update 04 Sep 2015, ora: 12:17      
Barbatii sunt foarte atenti atunci cand isi aleg jumatatea. Desi par superficiali, masculii analizeazain detaliu femeia cu care vor sa aiba o relatie de lunga durata.

Iata mai jos cateva dintre calitatile pe care barbatii le cauta la partenera ideala:

1. Optimismul

Femeile sunt cele care stabilesc nivelul de conexiune emotionala intr-o relatie, iar barbatii isi doresc langa ei partenere optimiste, care sa le ridice moralul si sa ii sprijine. De asemenea, o femeie optimista stie sa isi impartaseaca intr-un mod special sentimentele fata de iubit, dar si sa il faca sa zambeasca si sa fie mereu fericit.

2. Independenta

Independenta este foarte importanta pentru o femeie. Acesta o ajuta in viata de zi cu zi, dar si in relatia de cuplu. O femeie trebuie sa stie sa fie fericita si impacata cu ea insasi, fara sa aiba asteptarea linistii si bucuriei doar de la partenerul sau. Ea trebuie sa fie capabila sa ia decizii si sa isi urmeze proprile visuri si scopuri.

3. Maturitate emotionala

Maturitatea emotionala a unei femei inseamna in primul eliminarea sentimentelor de gelozie excesiva si obsesiilor. Angajamentul emotional intr-o relatie va imbunatati comunicarea si dragostea intre parteneri.

O femeie matura trebuie sa stie sa managerieze orice situatie tensionanta in cuplu. Sa fie capabila de intelegere si sa isi ajute partenerul atunci cand acest isi pierde increderea in el.

4. Atractia

Desigur, atractia fizica este important in orice relatie. Cu timpul, frumusetea disparte, insa o femeie trebuie sa invete sa fie interesanta prin personalitatea ei. Investeste in tine si invata sa fii o femeie puternica, sigura pe sine, capabila sa treaca peste orice.

Alte articole despre
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ai uitat firimiturile
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right