7 frici majore pe care le au barbatii cand se indragostesc. Afla de ce se tem de iubire!

7 frici majore pe care le au barbatii cand se indragostesc. Afla de ce se tem de iubire!
  calendar_month   update 11 Aug 2015, ora: 15:10      
Barbatii sunt de neinteles pentru femei, dar si viceversa. Dragostea este parca cea mai mare temere a masculilor si, odata ce isi dau seama ca se indragostesc, faci cinci pasi inapoi.

Iata de ce se sperie barbatii atunci cand se indragostesc:

1. Teama de a-si pierde libertatea

Pentru barbati, libertatea este foarte importanta. Atunci cand se indragostesc, ei constientizeaza in acelasi timp ca nu vor mai putea face ce vor, nu vor mai putea iesi oricand si intotdeauna vor depinde de cel de langa el. Pentru ei, sacrificarea libertatii este o adevarata groaza.

2. Teama de angajamente

Niciunui barbat nu ii place sa fie constrans de anumite situatii. Angajamentele pentru ei sunt adevarate corvoade. Muncesc si fac totul in ritmul lor, fara sa le fie impus ceva.

8 trucuri care il vor face pe iubitul tau sa te considere o zeita a sexului

Odata ce intra insa intr-o relatie, ei realizeaza ca vor trebui sa isi asume reponsabilitati in plus, dar si angajamente.

3. Teama de a-si pierde sex-appealul

Masculii adora sa fie apreciati, in special de prezentele feminine. Flirtul pentru ei este o adevarata relaxare, dar si confirmare a sex-appealului, virilitatii. Asumarea unei relatii oficiale ii face sa isi piarda increderea in ei uneori.

4. Teama de a fi cu o singura femeie

Barbatii isi doresc sa experimenteze. Vor sa fie mereu surprinsi, iar noutatea ii face sa se simta mult mai fericiti. Ideea ca ar trebui sa ramana langa aceeasi femeie mai multi anii ii sperie cumplit, de aceea unii isi inhiba sentimentele si ar face orice sa o indeparteze de ei pe femeia de care s-au indragostit.

Ghidul erotic Ananga Ranga: 5 pozitii sexuale pentru maximum de placere

5. Teama de a nu se ridica asteptarilor

Pe langa toata aceste temeri egocentriste, mai exista si reversul. Barbatii se tem uneori si de faptul ca nu pot sa se ridice la nivelul asteptarilor partenerei. Pentru ei, ideea de a esua ii face sa renunte cu totul la dragoste.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

cuvinte
  • person

    "Cultura"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right