5 tipuri de femei cu care barbatii nu vor sa faca sex. Afla de cine fug!

5 tipuri de femei cu care barbatii nu vor sa faca sex. Afla de cine fug!
  calendar_month   update 09 Iun 2015, ora: 14:19      
Oricat de insetati ar fi barbatii dupa sex, exista momente in care acestia si-ar dori sa fuga imediat din pat atunci cand dau peste femeia nepotrivita.

Isi doresc sa experimenteze, insa nu isi intrec niciodata limitele. Iata mai jos cateva tipuri de femei cu care barbatii nu vor sa faca sex, ba chiar ii sperie:

1. Nimfomanele

Barbatii isi doresc sa faca sex, insa nu atat de mult cat si-ar dori o nimfomana. Desi la inceput li s-ar parea distractiv, in momentul in care si-ar da seama ca nu mai pot face fata si barbatia lor ar fi pusa in joc, masculii ar fugi cat i-ar tine picioarele.

2. Istericele

Exista femei care in timpului actului sexual incep sa aiba manisfestari bizare. Cele care ii sperie cel mai tare pe barbati sunt cele care devin isterice de-a dreptul si preiau controlul incat ei nu mai fac fata. Gemetele lor se transforma in urlete si chipul lor capata o mimica de parca ar fi posedate.

7 semne ca nu poti sa ai incredere in iubitul tau. Afla daca iti pierzi timpul cu barbatul nepotrivit!

3. Pudicele

Nici salbatice, dar nici pudice. Varianta de mijloc ar fi ideala pentru barbati. Nu isi doresc in pat femei care se rusineaza si se tem sa isi expuna corpul. Vor ca partenerele lor sa preia initiativa in pat, insa fara exagerari.

4. Violente

O palma peste fund este incitanta pentru orice barbat, insa in momentul in care partenera lor incepe sa ii loveasca de-a dreptul nimic nu mai este nici excitant, nici amuzant, asa ca isi vor lua cu siguranta talpasita din pat cat vor putea de repede.

4 motive pentru care iti alegi mereu partenerul nepotrivit. Afla unde gresesti!

5. Cele cu fetisuri ciudate

Adora sa fie surprinsi in pat cu cat mai multe fetisuri, insa nu bizare. Nu folosi saliva prea mult si nici nu incerca sa iti imprastii secretiile vaginale pe corpul lui. Il vei speria si ii vei provoca greata.

6 diferente intre o relatie sanatoasa si una toxica. Tu ce fel de poveste traiesti?

Daca isi va dori la un moment dat sa traiti senzatii ciudate si sa faceti lucruri nebunesti, ti-o va cere el. Nu incerca insa fetisuri bizare, fara sa il intrebi daca ii fac placere astfel de lucruri.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

About Britney Spears
  • person

    "sensul vietii este acela de a cauta fericirea!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Papuci dama Sinea Roz
Shop Ele.rochevron_right