5 tipuri de barbati care nu vor putea iubi niciodata. Cine sunt cuceritorii fara inima!

5 tipuri de barbati care nu vor putea iubi niciodata. Cine sunt cuceritorii fara inima!
  calendar_month   update 05 Iun 2015, ora: 16:09      
Sunt sarmanti, irezistibili si foarte eleganti in atitudine! Cu toate acestea, trebuie sa inveti sa te feresti de ei, caci sunt incapabili sa iubeasca.

Adora in schimb sa se joace cu mintea femeilor si sa cucereasca pe banda rulanta. Iata cum ii recunosti si cum te feresti de ei:

1. Vizitatorul

Acest tip de barbat apare parca in momentele in care ai cea mai mare nevoie. Stie ca ai o slabiciune pentru el, de aceea te va cauta o data la cateva luni sau chiar ani si iti va da viata peste cap. Te va suna si iti va spune ca ii este dor de tine si ca viata lui nu are niciun sens daca tu nu faci parte din ea. Nu te va iubi insa niciodata, deoarece nu se implica niciodata emotional, ci doar foloseste femeile pentru a-si satisface fanteziile sexuale, dar si pentru a-si hrani orgoliul masculin.

7 greseli pe care le fac femeile atunci cand barbatii le insala. Tu cum reactionezi intr-o astfel de situatie?

2. Vanatorul

Este mereu cu ochii dupa noi victime. Pare cel mai sarmant si sensibil barbat, insa niciodata nu se implica in relatii. Poate avea idile de lunga durata, insa va juca intotdeauna pe mai multe terenuri. Chiar si in timpul in care va fi cu tine va seduce o alta si o alta femeie. Nu se dezlipeste niciodata de telefonul lui si are grija sa nu ai acces la intimitatea de care tine cu dintii.

3. Comunicativul

Il gasesti la reuniuni, in baruri, cluburi sau in orice alt loc unde se gasesc domnisoare si doamne. Spune mereu glume, te face sa razi si sa iti doresti sa il mai vezi iar si iar. Nu face niciodata primul pas, ci asteapta ca tu sa il inviti in oras. Mai mult, nu va face avansuri si iti va spune doar ca ii place sa fie in compania ta si ca nu a avut de mult timp o prietena cu care sa comunice atat de bine.

Cum sa mergi mai departe dupa ce te-a inselat. Invata sa depasesti momentele dificile din viata ta!

4. Insuratul

Nu poarta verigheta, este retras, insa intotdeauna imbracat la patru ace. Desi pare timid, atrage intotdeauna atentia prin sarmul sau aparte. Are un lipici fantastic la femei, insa nu va recunoaste niciodata ca este casatorit.

Iubitul te-a inselat? Afla care sunt cele trei intrebari pe care trebuie sa ti le pui ca sa stii daca poti merge mai departe

Iti va povesti verzi si uscate, insa nu te va iubi niciodata, caci nu se implica deloc in alte relatii. La fel ca si ceilalti, cauta doar aventura, iar pentru el a seduce este doar un sport.

5. Carieristul

Mereu pe picior de plecare, non-stop cu telefonul la ureche, insa elegant si aranjat la patru ace. Atrage ca un magnet prin alura sa business, insa niciodata nu va putea fi al tau in totalitate. Se iubeste in general doar pe el si afacerile sale sunt mai presus decat orice.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

cine stie
  • person

    "nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Pantofi cod: P9747
Shop Ele.rochevron_right