5 greseli pe care femeile de 30 de ani nu mai au voie sa le faca intr-o relatie

5 greseli pe care femeile de 30 de ani nu mai au voie sa le faca intr-o relatie
  calendar_month   update 14 Ian 2015, ora: 15:30      
Daca la 20 de ani o femeie isi permite sa experimenteze, sa se joace si sa invete care sunt regulile unei relatii, dupa 30 de ani lucrurile se schimba. Crizele de gelozie in public nu-si mai au locul, verificarea telefonului iubitului devine inutila, iar lacrimile varsate pentru un barbat care nu le merita sunt istorie.

Dar care sunt mai exact acele greseli pe care o femeie de 30 de ani nu mai are voie sa le faca intr-o relatie?

1. Dependenta de iubit

Poate ca la 20 de ani este dragut sa-ti doresti sa fii 24 din 24 alaturi de iubitul tau, sa vrei sa-l ai mereu langa tine si sa fiti nedespartiti. Insa, la 30 de ani atasamentul exagerat, nevoia ta de a-l avea mereu in preajma nu fac nimic altceva decat sa te transforme intr-o iubita obsedata de partenerul ei. La aceasta varsta este normal sa ai placerile tale, momentele dedicate tie, serile petrecute cu prietenele tale.

2. Nu-l apreciezi

O greseala pe care nu ar trebui sa o facem, indiferent de varsta, este lipsa recunostintei. Foarte multe femei nu stiu sa aprecieze ceea cea au, iar la acest capitol intra si iubitul din dotare. De cele mai multe ori, femeile sunt mai preocupate de planuri, dorinte, nemultumiri si uita sa fie recunoscatoare pentru relatia frumoasa pe care o au.

O femeie de 30 de ani ar trebui sa-si aprecieze iubitul, sa-i zica un "multumesc" atunci cand barbatul ei ii face un compliment, sa-l incurajeze atunci cand acesta incearca sa faca ceva pentru ea, chiar daca da gres.

3. Nu ai suficienta incredere in tine

Sa fii nesigura pe tine la 20 de ani este perfect normal. Insa, daca te subestimezi si nu-ti stii calitatile la 30 de ani este posibil sa te sabotezi singura si, implicit, sa-ti sabotezi relatia. Barbatii admira femeile sigure pe ele, care-si cunosc calitatile, dar si defectele si, mai ales, femeile care se simt bine in pielea lor.

Aceeasi teorie este valabila si in pat. O femeie la 30 de ani preia mai des initiativa in pat si testeaza miscari si pozitii care ofera placeri nebanuite.

4. Nu iti cunosti corpul si zonele erogene

Din pacate, putine sunt femeile care-si cunosc cu adevarat corpul, iar aici sunt incluse si femeile de 30 de ani. Pentru o viata sexuala implinita si o relatie fericita este important sa-ti cunosti corpul, sa stii ce te excita si care sunt pozitiile in care ajungi cel mai usor la orgasm.

5. Esti prea geloasa si posesiva

Un lucru este sigur, dupa varsta de 30 de ani, la o femeie, scenele de gelozie, mai ales cele in public, posesivitatea, obiceiul de a-i controla telefonul nu-si mai au rostul. Daca iubitul tau obisnuieste sa calce stramb, sa te minta si sa-ti ascunda anumite lucruri, atunci este cazul sa faci o schimbare in viata ta.

Recomandari