Viata in cuplu: descopera moduri creative de a petrece timpul impreuna

Viata in cuplu: descopera moduri creative de a petrece timpul impreuna
  calendar_month     photo_cameraShutterstock    
Viata in cuplu este plina de provocari si bucurii pe masura. Pentru a nu interveni rutina si a simti mereu o stare de bine, este important sa descoperi moduri creative de petrecere a timpului liber, acasa sau departe de ea. Daca esti in cautarea unor activitati care sa fie altceva decat ai experimentat pana acum, descopera in cele ce urmeaza cateva idei.

O escapada intr-un loc montan

Iubitor al muntelui sau nu, o escapada intr-un loc montan va fi mereu binevenita. Puteti alege impreuna un loc unde sa experimentati atat drumetiile pe munte, cat si zile linistite intr-o cabana cu spa si vedere spre natura. Cautati o cazare cuplu care sa indeplineasca nevoile fiecaruia dintre voi si descoperiti noi locuri si moduri de a va petrece timpul.

Plimbarile prin potecile de munte, un picnic in inima naturii, culesul florilor, focurile de tabara, camping sub stele, toate acestea intregesc imaginea unei escapade de neuitat. Nu uitati sa aveti si un aparat foto instant, pentru a pastra amintirea zilelor o buna perioada de timp, nu doar in memorie.

Sporturi recreative impreuna

Daca pana acum drumul catre sala si antrenamentele erau facute impreuna, cum ar suna si cursuri de dans in cuplu sau sesiuni de yoga in cuplu? Acestea nu doar ca reprezinta o conexiune mai puternica pentru viata in doi, ci un mod creativ de a va redescoperi si de a imbina placerile.

Salsa, tango sau street dance sunt doar cateva dintre tipurile de dans pe care trebuie sa le incercati macar o data in cuplu. Stabiliti o ora pe saptamana in functie de program si bucurati-va de aceasta conexiune care va aduce mai multe beneficii decat va asteptati.

Ateliere de bijuterii

Un alt mod de petrecere a timpului liber impreuna este sa participati la un atelier de bijuterii. Reprezinta o tactica benefica pentru cuplu, pentru ca aveti sansa sa creati bijuterii dupa bunul plac si pentru un eveniment special, cum ar fi nunta, daca va ganditi la acest pas.

Puteti crea bratari, inele sau alte bijuterii care pot fi daruite sau purtate ca o amintire de durata. Alegeti margele, sarma sau alte materiale, cum ar fi cele reciclabile, si indiferent de rezultat sau proces, bucurati-va de o aventura creativa plina de satisfactii pentru cuplu.

Ornamente DIY

Te-ai plictisit de masuta de cafea din sufragerie? Atunci creeaza una noua printr-o activitate de cuplu. Aveti nevoie de cativa paleti de lemn, suruburi, smirghel, vopsea sau lac si, optional, roti pentru a fi mobila.

Primul pas este sa slefuiti paletii pentru a obtine o suprafata plata, iar apoi sa suprapuneti doi paleti, fixandu-i cu suruburi. Urmatorul pas sunt rotile si vopsirea in culoarea dorita. Beneficiile castigate in urma acestei activitati? Obtineti un element unic, rustic si functional in casa si, nu in ultimul rand, timp pentru o activitate de cuplu memorabila.

Voluntariat si cazuri sociale in cuplu

Voluntariatul in doi este o etapa de maturizare pentru fiecare relatie, pentru ca implica mai mult timp petrecut impreuna si nu oricum, ci prin sustinerea unei cauze nobile. Prin acest mod, contribuiti la bunastarea comunitatii, dar si la cresterea increderii de cuplu si motivarea reciproca.

Cautati asociatii care sustin varstnicii sau copiii cu nevoi speciale, cele care mizeaza pe actiuni de ecologizare sau cei care isi doresc sa schimbe mediul, prin plantarea copacilor si a florilor in parcuri sau in afara orasului. Sunt actiuni simple, dar cand devin activitati recurente in viata de cuplu, pot consolida relatia voastra.Asadar, aceste activitati vin ca un mod de relaxare si consolidare a relatiei. Incercati-le si bucurati-va de beneficiile primite in urma lor!


Recomandari