Secrete din dormitor: cum iti cuceresti partenerul

Secrete din dormitor: cum iti cuceresti partenerul
  calendar_month     photo_cameraunsplash.com    
Dacă ai de gând să îți condimentezi viața în dormitor și vrei să-ți cucerești partenerul, ai ajuns unde trebuie.

Indiferent dacă te afli într-o relație sau ești la începutul uneia, e bine să menții flacăra aprinsă și să găsești cele mai bune metode care, o dată aplicate, îți vor îngenunchia iubitul, la propriu și la figurat!

Rămâi alături de noi și află cum să-ți înnebunești partenerul în dormitor!

Ademenește-l încă de la primele ore ale zilei

Surprinde-ți iubitul cu o trezire specială! Ridică-i ușor bluza și mângâie-l cu senzualitate pe piept sau spate, în funcție de poziția în care doarme. Oferă-i un masaj plăcut cu ajutorul sânilor, trezindu-i treptat dorința.

Nu va dura mult până când vei simți că atmosfera se încinge. Sigur va aprecia acest fel de a-l trezi, și cu siguranță îți va răsplăti gestul.

Păstrează-ți lenjeria intimă pe tine și tachinează-l!

Chiar dacă lucrurile încep să se încingă, păstrează un strop de mister și joacă-te cu propria lenjerie. E o modalitate foarte eficientă de a-ți „tortura” partenerul înainte de actul sexual. Cui nu-i plac micile provocări, nu-i așa?

Arată-i că îl dorești

Dacă partenerului tău îi place să i se facă sex oral, iar tu nu dai înlături, ci din contră… atunci alege această metodă de satisfacere.

Concentrează-te pe vârful organului masculin, deoarece este mai sensibil la atingere. Folosește saliva pentru a uda zona și pentru a intensifica stimularea. Închide ochii și lasă-ți imaginația să zboare. Respectă-ți propriile dorințe și limite, iar experiența va deveni cu siguranță memorabilă pentru amândoi.

Apoi, dacă știi că de obicei se ajunge la penetrare, poți lua un supliment alimentar pentru intensificarea plăcerii și stimularea libidoului feminin. Unul dintre acestea este un produs foarte popular despre care s-au scris recenzii. Citește articole precum Ladies Dream păreri, despre echivalentul Maraton Forte, dar pentru femei. Suplimentul ajută la intensitatea orgasmelor, excitația și recuperarea între actele sexuale.

Capsula se ia, de regulă, ca tratament, câte una pe zi. Efectele se simt după cel puțin o săptămână.

În general, femeile consumă mai rar suplimente pentru libido și îmbunătățirea vieții sexuale. Poate fiindcă acestea au nevoie de conexiune emoțională, stabilitate și de un bărbat care le dorește. Pe scurt, ca să aibă libidoul crescut, au nevoie să fie fericite și sănătoase.

Comunică deschis: spune-i ce îți dorești, cum te simți și ce nevoi aiDacă intenționezi să introduci suplimente naturale în viața ta sexuală, discută deschis cu partenerul tău. Alege-ți cu grijă cuvintele atunci când nu îți dorești o noapte pasională, pentru a nu-i răni sentimentele. Dacă reprezinți mai mult pentru el decât anumite episoade de sex, te va aprecia și mai mult.

Cine știe? Poate că te va putea ajuta și-ți va spune totul despre diferite riscuri și reguli de consum, cum ar fi contraindicații Maraton Forte. Acest lucru apare în cazul în care el cunoaște deja beneficiile unor astfel de produse sau a consumat.

Spune-i constant cât de mult apreciezi performanțele lui în pat

Spune-i ce rol important are în viața ta și laudă-i performanțele sexuale. Spune-i, ori de câte ori ai ocazia, că te bucuri de faptul că munciți în echipă când vine vorba de sex, și că nimic nu te satisface mai tare decât faptul că vă bucurați împreună de nopțile pasionale.

Prin intermediul acestor gesturi, îi reconfirmi statutul de „mascul alfa” și contribui la menținerea crescută a stimei de sine, lucru din aveți amândoi de câștigat!

În concluzie, faptul că ești atât de deschisă în dormitor îl va cuceri pe partenerul tău mai mult decât îți poți închipui. Iar comunicarea deschisă nu este decât un mare plus. Relațiile bine închegate sunt fondate pe transparență și comunicare.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

La limita ridicolului
  • person

    "despre frumusetea care se ascunde in fiecare din noi si despre cum sa fii cu adevarat glamour."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right