Victor Vrinceanu, atac dur la adresa Andreei Antonescu: Incearca sa ma indeparteze, iar apoi se plange public ca este singura

Victor Vrinceanu, atac dur la adresa Andreei Antonescu: Incearca sa ma indeparteze, iar apoi se plange public ca este singura
  calendar_month        
Victor Vrinceanu a oferit primele declaratii dupa ce Andreea Antonescu l-a dat in judecata de doua ori. Jurnalistul si cantareata, care au avut o relatie de iubire, s-au separat la scurt timp dupa nasterea fiicei lor, Venice Victoria.

Desi initial s-au despartit pe cale amiabila, Andreea Antonescu a intentat doua procese impotriva fostului sau partener. In instanta, artista a cerut permisiunea ca ea si fetita lor sa poata pleca in America pentru mai bine de doua luni, cerere care i-a fost aprobata, astfel ca Andreea se afla acum peste Ocean.

Totodata, ea a solicitat ca Victor sa accepte ca fiica lor sa obtina cetatenia americana, lucru la care jurnalistul s-a opus. Intr-un interviu la Antena Stars, Victor Vrinceanu a declarat:

„Am fost crescut de o mama singura si inteleg importanta relatiei copil-mama, dar cand exista un tata dispus sa faca totul pentru copilul sau, e revoltator sa fie exclus. Andreea incearca sa ma indeparteze, iar apoi se plange public ca este singura si ca nu o ajuta nimeni, exact cum a procedat si cu fostul ei sot, Traian Spak.”

Victor considera ca cetatenia americana pentru fiica sa nu este necesara acum si ca ar fi mai bine ca aceasta sa decida cand va fi mai mare.

„Sa lasam copilul sa creasca si sa aleaga ea ce vrea sa faca. De ce sa ii impunem acum cetatenia americana cand poate sa o obtina oricand, avand mama cetatean american? Sa o lasam pe Victoria sa decida cand va fi adulta.”

Jurnalistul a subliniat ca isi indeplineste toate responsabilitatile de parinte, nu doar financiar, ci si moral.

„Vreau sa fie clar ca imi indeplinesc toate datoriile parintesti. Tot ce tine de mine ca tata, din punct de vedere legal si moral, fac tot posibilul sa fiu prezent. Nu ma refer doar la suportul financiar.”

Vrinceanu a abordat si aspectele financiare ale relatiei lor.

„Nu sunt milionar, dar imi permit sa imi sustin familia. Mi-am asumat rolul de cap al familiei si am facut tot ce era necesar. Andreea a venit cu contractul semnat de la Antena, era insarcinata si a decis sa plece. A facut controale medicale si, desi i s-a spus ca nu exista un pericol mare daca nu face eforturi mari, pentru mine a fost o perioada foarte dificila.”Astfel, Victor Vrinceanu isi exprima frustrarea si durerea fata de situatia curenta si isi afirma dorinta de a fi un tata implicat in viata fiicei sale.

Andreea Antonescu si-a pus viata in pericol

Victor Vrinceanu a dezvaluit numeroase detalii despre relatia sa cu Andreea Antonescu, trecand impreuna prin momente dificile atat inainte, cat si dupa nasterea fiicei lor.

Jurnalistul a rememorat o situatie critica in care vedeta si-a asumat riscuri considerabile. La doar doua saptamani dupa nastere, Andreea Antonescu a decis sa plece in Statele Unite ale Americii pentru a-si obtine cetatenia americana, pe care o astepta de mult timp. Desi nascuse prin cezariana, zborul catre SUA putea sa ii puna sanatatea in pericol. Fiica lor, Victoria Venice, a ramas in grija tatalui si a bunicilor, acestia oferindu-i lapte praf.

„A fost un soc emotional pentru mine cand, la o saptamana dupa nastere, Andreea a plecat in America sa-si ia cetatenia, lasand copilul la mine si la parintii mei. Cand era in aeroport, m-a sunat sa-mi spuna ca ii este frica din cauza operatiei de cezariana”, a povestit Victor Vrinceanu la Antena Stars.

El a continuat sa descrie alte motive care au dus la despartirea lor, mentionand ca nu au avut scandaluri majore sau conflicte violente.„Disensiunile noastre erau de genul ca veneam acasa si intram incaltat. De acord, depresia post-natala a fost un factor. Au fost multe episoade care au creat rupturi in sufletul meu. Primul a fost cand a pus un show de televiziune mai presus de sarcina, ceea ce pentru mine a fost devastator”, a adaugat Victor Vrinceanu.


Recomandari