Serban Huidu, dezvaluiri surprinzatoare despre accidentul suferit in 2010 la schi. Cu ce sechele a ramas

Serban Huidu, dezvaluiri surprinzatoare despre accidentul suferit in 2010 la schi. Cu ce sechele a ramas
  calendar_month   update 30 Ian 2023, ora: 20:13      
Invitat in cadrul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai, Serban Huidu a facut dezvaluiri cutremuratoare despre sechelele cu care a ramas in urma accidentului la schi pe care l-a suferit in anul 2010.

Aflat la schi in Austria alaturi de familia sa, realizatorul TV s-a accidentat grav dupa ce a intrat intr-un copac. Acesta a fost saptamani la rand in coma, iar medicii i-au pus diagnosticul de hemoragie craniana. Serban Huidu s-a luptat atunci zile la rand pentru viata sa. El a stat internat in spitalul din Viena o luna.

Șerban Huidu a făcut mărturisiri impresionante la "40 de întrebări cu Denise Rifai" și a arătat cu ce sechele a rămas după accidentul din 2010.

Aici e o poveste un pic mai nuanțată. Nu am fost în comă indusă, am fost în comă de pe pârtie de când a avut loc incidentul. Incidentul a fost....știi cum se spune: la viteze mari faci un singur accident, la viteze mici mai rezolvi într-un fel. Am fost dus cu elicopterul, am avut un noroc chior pentru că spitalul se vedea de pe pârtie, atât de aproape era. Am ajuns, scorul comei era...15 îți revii, între 9 și 13 îți revii, dar cu sechele. Eu am avut 6, dar mai tare ca mine e Cotabiță care a avut 3. Nu am văzut multe lucruri.

Mi-am revenit după o zi, dar amintiri am de pe 16. Vorbeam cu oamenii în engleză, nu aveam probleme cu comunicarea.În momentul în care ai o căzătură trebuie să scuturi legătura. Legătura cu clăparul se închide dar nu etanș, atunci am căzut pentru că a sărit schiul", a dezvăluit Șerban Huidu, la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

"Nu și nici nu se poate spune asta. A fost o traumă majoră. Nu am fost operat, dar trauma a existat. Traumatism cranio-cerebral înseamnă că te-ai lovit la cap, ai o vânătaie, un cucui, cerebral înseamnă că el, creierul care e ca o gelatină, se zguduie și când se zguduie atunci e o problemă. Poți să ai un accident cu motorul, să ai cască pe cap și să nu ai nimic vizibil dar înăuntru să fie probleme. Toată povestea asta a fost pe parte dreaptă niște probleme. Mâna stângă este mai rapidă", a explicat el.

Recomandari