Preturile au explodat in Thassos. Cat a ajuns sa coste un sezlong in 2024

Preturile au explodat in Thassos. Cat a ajuns sa coste un sezlong in 2024
  calendar_month   update 26 Iun 2024, ora: 15:15      
Insula Thassos se numara printre destinatiile de vacanta preferate de turisti, atragand anual peste un milion de romani in Grecia. Thassos ofera o varietate de atractii si peisaje, in special plajele sale superbe, dintre care multe au fost premiate cu distinctia Blue Flag pentru calitate si curatenie.

Thassos ramane una dintre cele mai cautate destinatii, in ciuda preturilor ridicate. Fiind extrem de populara, insula devine foarte aglomerata in sezonul estival. Pe langa taxele de drum pentru cei care calatoresc cu masina, vizitatorii trebuie sa ia in calcul si alte cheltuieli.

Costurile pe plajele din Thassos

Plajele din Thassos sunt frecvent vizitate de romani, iar preturile pentru inchirierea sezlongurilor reflecta popularitatea acestora. O turista romanca a dezvaluit pe retelele de socializare ca un sezlong pentru o persoana costa 25 de euro. Pe plajele private, pretul unui sezlong poate ajunge la 30 de euro. Cea mai buna oferta a fost pe plaja Porto Vathy Beach, unde doua sezlonguri au costat 40 de euro.

"A fost cea mai aglomerata plaja dintre toate cele pe care le-am vizitat pana acum. Imi imaginez ca in sezon nu ai loc sa arunci un ac pe aceasta plaja. Daca veniti in varf de sezon, incercati sa ajungeti cat mai de dimineata. Este un 'must see'. Daca vreti sa stati toata ziua la aceasta plaja, un sezlong costa 25 de euro pe persoana", a povestit turista romanca, conform BZI.

Recomandari