Panica in familia regala. A fost internata de urgenta in spital dupa ce a suferit o comotie cerebrala

Panica in familia regala. A fost internata de urgenta in spital dupa ce a suferit o comotie cerebrala
  calendar_month   update 26 Iun 2024, ora: 15:08      
Palatul Buckingham a anunțat că prințesa Anne a Angliei, sora mai mică a regelui Charles al III-lea, a trebuit să fie internată de urgență în spital după un accident suferit duminică, 23 iunie, la casa sa din Gatcome Park, în vestul Angliei.

Prințesa Anne a fost internată în spital după ce a suferit o comoție cerebrală

Într-o declarație, Palatul Buckingham a anunțat că sora mai mică a monarhului britanic a suferit un accident la proprietatea sa din Gatcome Park. Potrivit raportului, Alteța Sa Regală a suferit răni minore și o comoție cerebrală și a fost internată la spitalul Southmead din Bristol, unde va rămâne sub observație ca măsură de precauție. Potrivit declarației, Regele Charles al III-lea „a fost informat îndeaproape despre starea printesei și se alătură întregii Familii Regale în trimiterea celei mai afectuoase iubiri și urări de bine prințesei pentru o recuperare rapidă”.

Ce s-a întâmplat cu Prințesa Anne și care este starea ei de sănătate?

Deși declarația regală nu specifică motivul rănilor suferite de regina în vârstă de 73 de ani, potrivit informațiilor din presa britanică, precum The Telegraph și BBC, este probabil ca prințesa să fi fost rănită de un cal în timp ce se plimba pe proprietate. Potrivit The Telegraph, printesa a fost preluata de o ambulanță la fața locului înainte de a fi dusă la spitalul Southmead din Bristol împreună cu soțul ei, Tim Laurence, pentru a fi supusă unor teste după ce a suferit o comoție cerebrală. Declarația Palatului Buckingham a precizat că Prințesa Anne rămâne sub observație, dar se așteaptă ca aceasta să se recupereze complet și rapid.

Recomandari