Nicu Covaci, internat la ATI la Spitalul Judetean Timisoara. Care este starea artistului

Nicu Covaci, internat la ATI la Spitalul Judetean Timisoara. Care este starea artistului
  calendar_month   update 07 Iun 2024, ora: 22:34      
Liderul formatiei Phoenix, Nicu Covaci, a fost internat in Sectia ATI a Spitalului Judetean Timisoara, la finalul sedintelor de radioterapie dupa operatia pe creier din luna martie 2024. Colegii de trupa afirma ca este intr-o stare stabila.

Potrivit medicilor, Nicu Covaci a terminat sedintele de radioterapie in urma operatiei pe creier suferita in luna martie, cand i-a fost depistata o tumora pe creier, iar acum se afla din nou internat in Sectia ATI a Spitalului Judetean Timisoara, unde doctorii il tin sub observatie si ii fac o serie de analize, scrie News.ro. Vineri dimineata, starea lui Nicu Covaci era una stabila.

Dupa interventia din primavara, starea de sanatate a artistului a evoluat bine, iar in ultima perioada, acesta a fost internat de catre familie intr-un centru de ingrijiri din localitatea Sacalaz.

Colegii de trupa au transmis si ei un mesaj pe pagina oficiala de Facebook: "Nicu Covaci este intr-o stare stabila, asa cum o stim de o vreme incoace. Sunt oameni care il iubesc si respecta si nu merita sa traverseze stari si emotii generate de cativa in nevoie de atentie."

Recomandari