Mihai Leu, in stare grava la Spitalul Fundeni! Fostul campion a ajuns pentru a treia oara la spital

Mihai Leu, in stare grava la Spitalul Fundeni! Fostul campion a ajuns pentru a treia oara la spital
  calendar_month   update 06 Iun 2024, ora: 10:26      
Mihai Leu a fost internat de urgență la spitalul Fundeni, pentru a treia oara în ultimele două luni. Situatia este ingrijoratoare, iar fostul campion de box si pilot de raliu ar putea necesita o noua operatie.

Vineri seara, Mihai Leu a ajuns la spitalul din Hunedoara dupa ce s-a simtit rau. Ulterior, a fost transferat de urgenta la spitalul Fundeni din Bucuresti. In ultimele luni, starea lui de sanatate s-a deteriorat semnificativ, iar complicatiile post-operatorii sunt tot mai frecvente.

Anul acesta, fostul sportiv a intampinat probleme serioase de sanatate. Initial, a fost internat la Hunedoara, dar medicii au decis transferul de urgenta la Fundeni din cauza agravarii situatiei. Complicatiile au aparut in urma unei interventii chirurgicale efectuate acum doua luni la Spitalul Militar.

Doctorul Irinel Popescu, seful Centrului de Boli Digestive de la Institutul Clinic Fundeni, a explicat ca Mihai Leu se afla la Hunedoara cand a inceput sa resimta dureri si stari de rau. A fost transportat la Bucuresti cu elicopterul pentru investigatii amanuntite.

"Era la Hunedoara cand au inceput durerile si a inceput sa vomeze. A fost adus cu elicopterul la noi, este pentru a treia oara in ultimele doua luni cand revine la Fundeni. In abdomen are niste aderente dupa mai multe operatii anterioare pentru boala sa. Aceste aderente nu dispar si nu le putem elimina chirurgical, pentru ca se refac.Aceste aderente pot provoca episoade subocluzive si chiar ocluzive, ceea ce poate necesita o noua operatie. La un anumit punct pe intestine, aceste aderente creeaza un obstacol. Daca tranzitul intestinal nu se rezolva, va fi necesara o noua interventie chirurgicala", a declarat doctorul Irinel Popescu, conform Libertatea.ro.

Recomandari