Kate Middleton nu va mai reveni niciodata la indatoririle publice? Noua teorie care ingrijoreaza Regatul Unit

Kate Middleton nu va mai reveni niciodata la indatoririle publice? Noua teorie care ingrijoreaza Regatul Unit
  calendar_month        
Rolul lui Kate Middleton in cadrul familiei regale britanice este posibil sa se schimbe radical in urma diagnosticului de cancer si al tratamentului sau impotriva nemilosului diagnostic.

Deja fanii printesei sunt foarte ingrijorati si nu fac altceva decat sa se intereseze de Kate pe conturile oficiale de social media ale Palatului. Starea aceasta umbreste inclusiv perspectiva viitorului, caci Marea Britanie are nevoie de o regina sanatoasa, activa, implicata, alaturi de oameni, adica exact cum a fost Kate pana acum.

Printesa de Wales, care muncea cot la cot cu sotul sau, Printul William, „s-ar putea sa nu se mai intoarca niciodata in rolul in care au vazut-o oamenii inainte”, a declarat marti pentru Us Weekly un apropiat al Palatului.

Sursa a adaugat ca in prezent „reevalueaza ceea ce va putea sa-si asume cand se va intoarce” dupa ce a urmat tratamente de chimioterapie preventiva pentru cancerul ei, scrie publicatia PageSix.

Mai mult, expertul regal Richard Fitzwilliams a explicat ca atunci cand Kate Middleton va putea reveni la indatoririle regale „o va face respectand atent recomandarile medicale”.

PageSix a cerut Palatului Kensington un punct de vedere in legatura cu acest scenariu deloc optimist, insa nu a primit deocamdata niciun raspuns. Speculatiile acestea vin dupa ce deja in media britanica o alta sursa de la Palat a declarat ca este posibil ca Printesa de Wales sa nu mai apara deloc anul acesta.

Deja au trecut 6 luni de cand nu a mai fost vazuta! Kate Middleton, in varsta de 42 de ani, a suferit in ianuarie o interventie chirurgicala importanta, dupa care a fost diagnosticata cu cancer.

Recomandari