Kate Middleton este furioasa pe porecla pe care presa i-a dat-o fiului sau, printul George

Kate Middleton este furioasa pe porecla pe care presa i-a dat-o fiului sau, printul George
  calendar_month        
Kate Middleton si Printul William au decis ca micutii lor sa fie prezenti la cele mai importante evenimente ale Familiei Regale Britanice, cum ar fi ultimul Trooping the Colour, insa aceasta expunere i-a adus si o mare suparare lui Kate, dupa ce presa i-a dat o porecla ofensatoare printului George.

Printii George, Charlotte si Louis sunt cei mai influenti copii regali de astazi. Cei mici sunt printre membrii Familiei Regale care primesc cea mai mare atentie din partea publicului atunci cand participa la angajamente regale insotindu-si parintii. Cu toate acestea, Printul George a avut cel mai dificil contact cu presa si
paparazzi.

De la o varsta frageda, primul nascut al lui William si al lui Kate Middleton facea o grimasa de suparare, probabil din cauza bliturilor neincetate ale aparatelor de fotografiat atunci cand se apropiau membri ai mass-media. Tanarul membru al familiei regale si-a castigat rapid porecla de „Printul morocanos” din partea presei germane, care a remarcat rapid crizele de furie constante ale micutului cu Kate Middleton.

Spre deosebire de George, 10 ani, care este intotdeauna foarte serios la evenimentele regale, printesa Charlotte, 9 ani, emana carisma, in timp ce Louis, 5 ani, incanta prin naturaletea si gesturile sale amuzante.

George, al doilea in linie, se manifesta din ce in ce mai mult in rolul sau de viitor rege al Angliei.

Pe masura ce a crescut, printul George a trecut de la tantrumuri si grimase la un aspect mult mai serios. Baietelul, care va implini 11 ani pe 22 iulie, pare sa isi inteleaga locul in familia regala britanica si si-a asumat rolul de al doilea in linie dreapta la tron.

Recomandari