Kate Middleton a purtat o peruca la cea mai recenta aparitie publica pentru a ascunde efectele chimioterapiei

Kate Middleton a purtat o peruca la cea mai recenta aparitie publica pentru a ascunde efectele chimioterapiei
  calendar_month        
Dupa o absenta de cateva luni din lumina reflectoarelor, Printesa de Wales, Kate Middleton, a reaparut in public la evenimentul Trooping the Colour pe 15 iunie 2024.
Evenimentul a atras o atentie deosebita din partea publicului, in special din cauza discretiei in care a fost invaluita lupta printesei cu cancerul.Kate Middleton a ales un compleu alb elegant pentru aceasta ocazie, dar cei care au observat detaliile au remarcat ca parul sau parea mai inchis si mai putin stralucitor decat de obicei. Ziarul El Nacional a citat-o pe stilista Annita Ruiz, care a confirmat ca Printesa de Wales a purtat o peruca pentru a ascunde efectele secundare ale chimioterapiei.

Stilista a mai mentionat ca machiajul a durat peste doua ore, iar fiecare detaliu, de la haine la accesorii, a fost ales cu grija pentru a ascunde semnele bolii si ale tratamentului, astfel incat sa previna orice speculatii suplimentare. Middleton a folosit peruca si extensii pentru sprancene pentru a masca efectele chimioterapiei, care poate duce la caderea parului.

Recomandari