Irina Columbeanu se marita? Tatal ei a dat-o de gol: E francez

Irina Columbeanu se marita? Tatal ei a dat-o de gol: E francez
  calendar_month        
Mai sunt doar câteva zile până când Irinel Columbeanu își va revedea fiica. Deși sunt la mii de kilometri distanță, el vorbește zilnic cu Irinuca prin apel video. Este la curent cu toate realizările ei, fie profesionale, fie personale.

Fostul milionar de la Izvorani este extrem de mândru de fiica sa, mai ales acum că a obținut permisul de conducere și se poate descurca singură.

"Vorbesc cu fiica mea, de obicei în engleză, deși știe foarte bine și româna și franceza. Prefer să-i scriu în română sau engleză. Pe 14 iunie va veni să mă vadă aici unde locuiesc acum. Abia aștept să o revăd. Obișnuim să vorbim prin apel video. Mă sună când poate, pentru că este o diferență de 9 ore între București și Malibu, unde locuiește ea în Statele Unite. Mă bucur să o văd, chiar și doar pe un ecran. Este singura modalitate de a păstra legătura cu cineva aflat la mii de kilometri distanță, peste Ocean. Și-a luat carnetul recent, pentru că în SUA poți obține permisul la o vârstă mai tânără. Conduce destul de bine. Este o performanță să reușești asta în traficul din Statele Unite, dar ea este curajoasă și se descurcă bine", a spus Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Irinel Columbeanu a continuat și a dezvăluit că Irina are o relație cu un tânăr francez. El a mărturisit că se așteaptă ca, cel mai probabil când fiica sa va împlini 18 ani, să fie cerută în căsătorie. De asemenea, fostul milionar a spus că încă ține legătura cu Monica Gabor și ar fi fericit să știe că aceasta și-a îndeplinit visul american.

Fosta sa soție s-a mutat definitiv în America în 2011, la scurt timp după divorțul de Irinel Columbeanu.

"În curând s-ar putea să devin socru. Va împlini 18 ani și atunci s-ar putea să fie cerută în căsătorie. Știu că are un prieten, dar nu-l cunosc. Cred că este mai rușinoasă în privința asta. Mi-a spus niște nume franțuzești ale unor colegi de-ai ei, probabil de origine franceză. Mai multe nu știu. Țin legătura și cu Monica, am observat că este destul de cunoscută în America. Nu știu dacă și-a realizat visul de a deveni actriță de cinema, dar probabil că va reuși", a mai mărturisit Irinel Columbeanu

Recomandari