Gabi Badalau a povestit cum a aflat ca Bianca Dragusanu l-a inselat: Am aflat multe lucruri

Gabi Badalau a povestit cum a aflat ca Bianca Dragusanu l-a inselat: Am aflat multe lucruri
  calendar_month        
Gabi Badalau a discutat deschis despre mai multe aspecte personale intr-un podcast recent. Fostul sot al Claudiei Patrascanu a povestit cum a aflat ca a fost inselat de Bianca Dragusanu cu un alt barbat.

El a afirmat ca Bianca ar fi avut o relatie paralela timp de cateva luni, inclusiv prezenta acelei persoane la un eveniment recent, fapt care l-a determinat pe Badalau sa renunte la orice incercare de impacare.

„Am simtit ca ea s-a distantat de mine si am avut multe discutii pe aceasta tema. Ne-am certat frecvent. O alta persoana a aparut in viata ei sau ea a adus pe altcineva in relatia noastra. Nu stiu daca a fost o tactica a ei sa ma provoace sau sa ma faca gelos. Nu a recunoscut niciodata acest lucru, ceea ce m-a infuriat si m-a afectat profund. Am aflat multe lucruri si am realizat ca Bianca avea o relatie paralela timp de 3-4 luni”, a declarat Gabi Badalau in cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

„Atunci cand i-am spus acest lucru, in loc sa discutam sau sa incercam sa rezolvam situatia, ea a continuat sa comita greseli. Inclusiv la evenimentul respectiv (n.r. VIVA!), ea a venit insotita de acel domn, fapt care m-a afectat profund si m-a facut sa decid ca nu mai exista posibilitatea unei impacari”, a adaugat el.

Recomandari