Doliu in showbiz. S-a stins din viata Anca Molnar la doar 35 de ani

Doliu in showbiz. S-a stins din viata Anca Molnar la doar 35 de ani
  calendar_month        
Anca Molnar, o cunoscuta make-up artista din Romania, s-a stins din viata la doar 35 de ani dupa o lunga lupta cu cancer, lasand in urma o familie indurerata. Anca Molnar a decedat in aceasta dimineata, sub privirile celor dragi.

Cu un an in urma, Anca a aflat diagnosticul crunt si a inceput imediat lupta impotriva bolii. Anca a plecat la Istanbul pentru tratament. Oamenii din mediul online au organizat o strangere de fonduri pentru a o ajuta sa acopere costurile mari ale operatiei din Turcia.

"In urma cu mai putin de un an, OMUL Molnar Anca se confrunta brusc cu o boala necrutatoare, un diagnostic care in Romania nu-i mai oferea nicio sansa... A mers in Turcia, s-a operat si a inceput, plina de speranta, lupta cu boala. Si Anca a luptat bine. Tumoarea ei a intrat in remisie... Dar boala a luptat si ea, profitand de un sistem imunitar deficitar, iar Anca Molnar se regaseste acum in fata unei noi runde cu boala. Se afla in Turcia, unde maine va avea loc a doua operatie pe creier pentru extirparea unei noi tumori. Dupa aceea, va urma o lunga perioada de recuperare. Toate acestea vin insa cu un pret si din pacate nu este metaforic. Dar cred ca pentru o comunitate de oameni, suma nu ar fi de netrecut.

Habar n-am daca oceanele au fost facute picatura cu picatura... Dar am vazut din experienta trecutului ca 10 lei langa 10 euro au facut diferenta pentru ca ea sa se poata intoarce intreaga acasa, langa familie... Pentru oricine poate, caci dorinta presupun ca exista deja, Anca poate fi ajutata", a scris sotul tinerei, in luna martie a acestui an, pe contul oficial de Facebook al acesteia.

Sotul Ancai a anuntat decesul in mediul online, generand un val de mesaje de condoleante si omagii pe retelele de socializare.

"Cu durere in suflet, va aducem la cunostinta ca astazi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat in ceruri. Cine doreste sa isi ia ramas bun si sa ii fie alaturi familiei poate veni la priveghi la casa mortuara Angels, situata in Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) incepand de astazi cu orele 18. Inmormantarea va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Balea la o ora pe care o vom anunta ulterior", a declarat sotul tinerei.

Desi avea multe planuri de viitor, Anca a parasit aceasta lume la doar 35 de ani.

"Draga noastra Anca, te-ai dus prea devreme, lasand in urma amintiri dragi si un gol pe care nimic nu-l poate umple. Frumusetea si tineretea ta ne vor ramane pentru totdeauna in inimile noastre, iar zambetul tau va lumina mereu gandurile noastre. Ești si vei ramane o parte din noi! Odihneste-te in pace, suflet drag", sunt doar cateva dintre mesajele de adio care curg in mediul online.

Alina Radi si Olguta Berbec sunt doar doua dintre vedetele care au beneficiat de serviciile make-up artistei, iar acum ii transmit un ultim omagiu.Un baietel a ramas acum orfan de mama. Patrick este acum in grija tatalui si a bunicilor. Anca Molnar activa la salonul Molnar Art Concept din Timisoara.4o

Recomandari