Din ce face bani Monica Gabor in America. Slujba inedita pe care a ales-o

Din ce face bani Monica Gabor in America. Slujba inedita pe care a ales-o
  calendar_month   update 06 Iun 2024, ora: 12:17      
In urma despartirii de Irinel Columbeanu si a mutarii sale in America, Monica Gabor si-a construit o viata noua si plina de schimbari.

Dupa ani de zile petrecuti in lumina reflectoarelor ca model si personalitate publica, Monica Gabor a ales sa-si schimbe radical directia vietii. Dupa ce s-a mutat in Statele Unite, ea a decis sa renunte la faima si stilul de viata luxos, orientandu-se catre o cariera mai stabila. In prezent, Monica Gabor isi castiga existenta in calitate de profesor de engleza.

„Monica nu mai are nicio afacere. Ramona e cu astea, cu parfumurile. Ea e doar profesoară de engleză acum”, a mărturisit Irinel Columbeanu în exclusivitate pentru Cancan.

Afacerile Monicai in America, un esec

De-a lungul timpului, Monica Gabor a avut mai multe afaceri, precum crearea unei linii de îmbrăcăminte de lux sub propriul său nume. Din păcate, acest proiect nu a obținut succesul dorit. De asemenea, ea a încercat să aducă pe piața românească o marcă de ceaiuri și băuturi energizante în colaborare cu partenerul său chinez, însă acest demers nu a avut rezultatele scontate. Î

n trecut, cu aproximativ 7 ani în urmă, Monica Gabor a dezvoltat o aplicație de live-streaming proprie, pe care ulterior a decis să o vândă. Cu toate aceste încercări antreprenoriale, nu a reușit să asigure un flux constant de venituri din afaceri.


Recomandari