Dieta cu care Mihai Traistariu a slabit 4 kilograme. La ce alimente a renuntat

Dieta cu care Mihai Traistariu a slabit 4 kilograme. La ce alimente a renuntat
  calendar_month   update 30 Ian 2023, ora: 20:29      
Mihai Traistariu s-a ingrasat cateva kilograme in perioada pandemiei, asa ca a decis sa slabeasca cat mai rapid. Pentru a-si atinge scopul, artistul s-a apucat de sala si a tinut o dieta stricta.

„De la pandemie m-am îngrășat 10 kilograme. Aveam 62 înainte de pandemie, în 2019, cam ăsta e normalul meu unde arăt perfect. După pandemie și doi ani de stat acasă, am ajuns la 72 de la mâncat mult. De la cele 72 de kilograme am ajuns totuși, în decembrie 2022, la 69. M-am enervat și m-am dus la sală. Fac aparate, nu mai fac intens. Acum șase ani am avut antrenor personal ca să fac mușchi.

Acum însă, nu mai vreau mușchi, că am făcut burtă și țâțe, acum vreau să dau colăceii jos ca să fiu slab!”, a declarat Mihai Trăistariu în cadrul unui podcast.

Artistul a marturisit ca in ceea ce priveste alimentatia, a renuntat la micul dejun si mananca o data pe zi, la pranz. Practic se infometeaza si face foarte mult sport, dar si plimbari pe jos.


"La mine buba sunt foietajele dulciurile, făinoasele, spaghetele. În fiecare zi îmi luam tiramisu, mâncam dulce și pâine multă. Acum, în loc de dulce bag o linguriță de miere cu propolis. Am făcut și băi cu sare că mă dureau oasele. Ce dietă?! Nu mănânc nimic, doar apă și răbdări prăjite! Acum am 65 de kilograme. M-am urâțit la față. Dar îmi stă bine la corp”, a povestit cântărețul.

Recomandari