De ce Vlad Gherman si Oana Mosneagu stau tot in chirie dupa nunta. Motivul pentru care au luat aceasta decizie

De ce Vlad Gherman si Oana Mosneagu stau tot in chirie dupa nunta. Motivul pentru care au luat aceasta decizie
  calendar_month        
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au avut nunta religioasa pe 2 iunie, dupa ce au oficializat relatia prin cununia civila in aprilie. Intr-un interviu recent, cuplul a discutat despre planurile lor financiare si darul de nunta.

Cei doi isi doresc sa cumpere o casa, dar economisirea fondurilor necesare va mai dura ceva timp.

„Probabil ne vor trebui cel putin doi ani sa strangem banii necesari. In plus, am inceput sa investim in imobiliare si deja avem cinci garsoniere. Este o investitie sigura, chiar daca banii sunt blocati. Planificam sa achizitionam si o proprietate pentru noi, fie si mutandu-ne provizoriu intr-un apartament mai mare cu trei camere”, a declarat Vlad Gherman pentru Cancan.

Oana a mentionat ca darul de nunta a depasit asteptarile lor si a clarificat ca nu au in plan sa devina parinti in acest an.

„Darul de nunta a fost peste masura asteptarilor noastre”, a spus Oana Mosneagu despre suma stransa la nunta. Vlad a adaugat ca, desi nu se grabesc sa aiba copii, daca se va intampla, vor fi bucurosi.

„Nu ne straduim activ, dar nici nu evitam. Daca se intampla, se intampla”, a spus Vlad. „Ne dorim copii, dar nu anul acesta. Vrem sa ne acordam putin timp pentru noi dupa toata agitatia”, a completat Oana.

Astfel, Oana si Vlad Gherman se concentreaza pe planurile lor de viitor, investind in imobiliare si economisind pentru casa lor, fara a exclude posibilitatea de a deveni parinti cand va fi momentul potrivit.

Recomandari