De ce nu a dat Zanni Bacalaureatul pana la 26 de ani: Trebuia sa aleg intre a merge la facultate si a ma minti

De ce nu a dat Zanni Bacalaureatul pana la 26 de ani: Trebuia sa aleg intre a merge la facultate si a ma minti
  calendar_month        
Zanni se numara printre artistii din Romania care nu au sustinut examenul de Bacalaureat. Artistul a avut o copilarie dificila, crescand intr-un orfelinat si confruntandu-se cu numeroase probleme.

Zanni a vorbit deschis despre viata sa de dinainte de a deveni celebru si despre cum a reusit sa se ridice pe propriile picioare. El a recunoscut ca nu a dat examenul de Bacalaureat, in ciuda incurajarilor primite de la prieteni pentru a face acest pas.

Desi a fost un elev cu note bune, Zanni a decis sa nu dea examenul de Bacalaureat si nu planuieste sa o faca in viitor. A explicat motivele pentru aceasta decizie, considerand ca a facut cea mai buna alegere pentru el, chiar daca este criticat de unii oameni

.„Am doar liceul, pana in clasa a 12-a. Trebuia sa aleg intre a merge la facultate si a ma minti ca e bine sau a face bani, pentru ca eram intr-o situatie financiara dificila si am inceput sa lucrez ca frizer. Nu ma gandesc la Bac, nu-mi lipseste facultatea”, a spus castigatorul „Survivor All Stars”.

Chiar daca nu a sustinut examenul de Bacalaureat, Zanni nu exclude total posibilitatea de a urma o facultate in viitor. Incurajat de o prietena apropiata, ar putea sa se inscrie la actorie, prietenii sai fiind de parere ca are un talent deosebit in acest domeniu.

Recomandari