Cum au ajuns Meghan Markle si Victoria Beckham sa se dusmaneasca. De la ce a pornit conflictul

Cum au ajuns Meghan Markle si Victoria Beckham sa se dusmaneasca. De la ce a pornit conflictul
  calendar_month        
Un nou scandal a iesit la iveala in noua carte a lui Tom Bower despre cearta dintre Ducesa de Cambridge si celebrul designer.

Recenta biografie a biografului celebritatilor Tom Bower, „The House of Beckham”, a starnit o furtuna de zvonuri despre presupusa dusmanie dintre Victoria Beckham si Meghan Markle. Potrivit lui Bower, relatia dintre cele doua femei s-a deteriorat din cauza neintelegerilor si a diferentelor privind statutul social si averea.

Cum a inceput cearta dintre Victoria si Meghan?

Conflictul dintre Victoria Beckham si Meghan Markle pare sa fi inceput ca o chestiune de perceptii. Meghan, obisnuita cu lumea inaltei societati californiene si cu recenta ei intrare in familia regala britanica, se considera intr-o pozitie sociala superioara Victoriei. Cu toate acestea, ea a fost surprinsa sa descopere ca sotii Beckham aveau o avere mai mare si acces la luxuri pe care ea nu le avea.

La inceput, Victoria si Meghan au incercat sa mentina o relatie cordiala. Potrivit lui Bower, Victoria chiar a ajutat-o pe Meghan cu sfaturi privind tratamentele de infrumusetare si coaforii din Londra. Cu toate acestea, aceasta apropiere initiala nu a fost suficienta pentru a impiedica tensiunile sa inceapa sa apara.

Unul dintre principalii factori care au contribuit la tensiunea dintre Meghan si Victoria a fost inegalitatea financiara. Meghan se simtea incomoda sa realizeze ca, in ciuda statutului sau de ducesa, nu putea concura cu averea imensa a sotilor Beckham. Victoria si David detineau mai multe proprietati, avioane private si o viata de lux pe care Meghan tanjea sa o atinga.

Punctul de ruptura in relatie a venit atunci cand tabloidul britanic The Sun a publicat un articol in care sustinea ca Victoria i-ar fi oferit lui Meghan sfaturi de machiaj. Acest lucru a infuriat-o pe Meghan, care se simtea deja vulnerabila din cauza invaziei constante a presei in viata ei privata. In replica, Printul Harry s-a plans lui David Beckham, ceea ce a escaladat si mai mult tensiunile dintre cele doua cupluri.
Recomandari