Cum a aflat Irina Columbeanu ca in copilarie a folosit o suzeta de aur

Cum a aflat Irina Columbeanu ca in copilarie a folosit o suzeta de aur
  calendar_month        
Irina Columbeanu a petrecut o vacanta de neuitat in Romania, alaturi de tatal ei. In acelasi timp, mama sa, Monica Gabor, a urmarit atent toate activitatile fiicei sale pe retelele de socializare.

Irina a avut parte de momente de neuitat in Romania, in compania tatalui ei. Adolescentei i-a placut sa impartaseasca cu fanii de pe retelele de socializare frumoasele experiente pe care le-a trait in locurile vizitate. Intre timp, Monica Gabor a fost mereu atenta la postarile fiicei sale, descoperind cu surprindere ca atunci cand era mica, Irina a avut o suzeta de aur.

Monica Gabor, o mama devotata, este intotdeauna interesata de ce se intampla cu Irina in Romania. Adolescenta profita din plin de timpul petrecut cu tatal sau si nu ezita sa impartaseasca fiecare moment cu fanii sai.

Recent, intr-un podcast, Irina a aflat ca a avut o suzeta de aur in copilarie. In timpul discutiei, Irinel Columbeanu a confirmat ca suzeta a fost un cadou pentru Irina cand era mica. Surprinsa, Irina a intrebat daca a folosit cu adevarat suzeta sau era doar un simbol, iar tatal ei i-a raspuns afirmativ:

"Da, sigur, dar au fost mai multe lucruri...".

Totodata, adolescenta a descoperit multe alte detalii despre copilaria sa petrecuta in Romania. De cand a revenit in Romania, Irina a fost ghidata de matusa sa, Ramona Gabor, prin cele mai frumoase locuri. Cele doua au calatorit la Bacau, orasul natal al surorilor Gabor, unde au vizitat rude si prieteni. In plus, Irina si Ramona au mers la mormantul bunicilor Irinei, unde au aprins lumanari, onorandu-i pe cei dragi care nu mai sunt printre ei.

Recomandari