Bianca Dragusanu a reactionat vehement dupa acuzatiile de infidelitate lansate de Gabi Badalau

Bianca Dragusanu a reactionat vehement dupa acuzatiile de infidelitate lansate de Gabi Badalau
  calendar_month   update 27 Iun 2024, ora: 17:02      
Bianca Dragusanu a reactionat vehement dupa acuzatiile de infidelitate lansate de Gabi Badalau, care a sustinut ca aceasta i-a fost infidela timp de cateva luni, motiv pentru care s-au despartit.

In urma acestor declaratii, Bianca Dragusanu a dezvaluit ca Gabi Badalau a fost cel care a inselat primul, chiar in momentele in care ea trecea prin perioade dificile, fiind operata. Bianca a declarat ca Gabi a avut relatii extraconjugale pe parcursul intregii lor relatii de patru ani. Cea mai dureroasa situatie a fost cand acesta a incercat sa cucereasca o prietena de-a ei, oferindu-i o pereche de adidasi si 2.000 de euro.

Vedeta a mentionat ca l-a iertat pe Gabi pentru lucruri pentru care fosta lui sotie nu l-ar fi putut ierta niciodata.

"In cei trei ani de relatie, a incercat sa se apropie de o cunostinta de-a mea, oferindu-i o pereche de adidasi si 2.000 de euro ascunsi in ei. Relatia lor a durat trei sau patru luni. In acea perioada, eu eram operata si aveam nevoie de sprijin moral, nu financiar, deoarece sunt o femeie independenta. In acesti trei ani si jumatate, el a avut mai multe relatii, chiar in timp ce eram impreuna," a declarat Bianca Dragusanu la Antena Stars.

Bianca a clarificat si ca la evenimentul recent a fost singura, insotita doar de doua prietene, si nu a amestecat niciodata relatiile profesionale cu cele personale. Gabi Badalau a marturisit in podcastul „Ameritat cu Nasrin” ca a decis sa se desparta de Bianca dupa ce a aflat ca aceasta avea o relatie paralela cu medicul estetician Auday Al-Ahmad.

Desi Bianca a negat acuzatiile, Gabi a sustinut ca avea informatii precise despre fiecare miscare a ei si ca relatia paralela a durat 3-4 luni.

"Am simtit ca se indeparta de mine si ii reprosam mereu acest lucru. Ne certam des. In viata ei aparuse altcineva sau ea introdusese pe cineva in relatia noastra. Nu stiu daca a fost o schema sa ma faca gelos sau sa ma agite. Ea nu a recunoscut niciodata, iar acest lucru m-a frustrat foarte tare. I-am demonstrat ca avea o alta relatie in paralel timp de 3-4 luni," a declarat Gabi Badalau in podcastul realizat de Nasrin.

Recomandari