Andreea Tonciu, la un pas de divort. De ce a vrut sa se desparta de sotul ei

Andreea Tonciu, la un pas de divort. De ce a vrut sa se desparta de sotul ei
  calendar_month   update 30 Nov 2022, ora: 22:10      
Andreea Tonciu, fosta asistenta TV, s-a retras de pe micul ecran in urma cu cativa ani, dupa ce l-a cunoscut pe actualul sau sot, Daniel Niculescu. Singura emisiune la care a participat recent vedeta a fost show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici.

Foarte discreta cu viata sa personala in ultimii ani, Andreea Tonciu a vorbit recent in cadrul unei emisiuni TV despre un moment greu din casnicia sa. Bruneta a marturisit ca a fost chiar la un pas de divort. Ea a povestit ca in cei sase ani de casnicie a avut si momente foarte grele, peste care, din fericire, a reusit sa treaca cu bine.

Andreea Tonciu a recunoscut faptul că, într-adevăr, în trecut a avut un moment în care nu a mai fost sigură pe relația ei, însă lucrurile s-au rezolvat.

„Am avut un episod în care eram pe punct să-mi iau zborul (n.r. să pună punct căsniciei cu Daniel Niculescu). Andreea Tonciu va divorța, dar nu încă și nu cred că am să divorțez curând pentru că nu-mi place să destram familia, mai ales acum când o am pe Rebeca. Nu aș prefera să crească fără tatăl ei niciodată’, a declarat Andreea Tonciu în emisiunea „Teo Show”.

Recomandari