Andreea Marin a rabufnit, dupa ce fiica ei Violeta a fost criticata dur pe internet

Andreea Marin a rabufnit, dupa ce fiica ei Violeta a fost criticata dur pe internet
  calendar_month        
Andreea Marin este o mama fericita si implinita. Fiica ei, Violeta, este o eleva exemplara si reuseste sa o bucure in mod constant, desi nu toti fanii sunt de aceeasi parere.

Recent, tanara a fost criticata pe internet, iar vedeta a reactionat prompt. Violeta este un model de urmat pentru multi tineri de varsta ei. Pana la 16 ani, ea a reusit sa isi faca parintii mandri si sa le aduca mereu zambetul pe buze. Ii place sa invete si se implica cu pasiune in diverse activitati de voluntariat si proiecte extrascolare.

Fiica Andreei Marin are planuri clare pentru viitor si curajul necesar pentru a-si urma visurile. Violeta Banica a inceput sa fie din ce in ce mai prezenta in spatiul public, iar recent a acordat un interviu in care a discutat despre proiectele sale.

Andreea Marin a distribuit interviul pe retelele de socializare, dar a primit si comentarii negative. Unul dintre fani a mentionat ca Violeta foloseste un machiaj prea intens si ca nu ar trebui sa se afiseze cu iubitul in public.

„Violeta este foarte frumoasa si inteligenta, fara indoiala. Ceea ce nu imi place, sincer, este ca mi se pare ca foloseste prea mult machiaj si se afiseaza prea devreme cu iubitul. Are 15-16 ani, poate gresesc eu, dar mi se pare prea devreme”, a comentat o urmaritoare.

Andreea Marin nu a ramas indiferenta la criticile aduse fiicei sale si a raspuns prompt. Ea a explicat ca Violeta este o adolescenta normala si decenta.

„Violeta nu are iubit, ci un prieten, ceea ce este firesc la varsta ei. Sunt foarte decenti si frumosi impreuna. Machiajul pe care il poarta nu este exagerat, ci potrivit pentru aparitiile la televizor. In mod obisnuit, nu se machiaza, doar la ocazii speciale”, a raspuns Andreea Marin.

Recomandari