Andreea Antonescu, la cutite cu tatal fetitei sale. Cei doi au ajuns sa se lupte in instanta pentru custodie

Andreea Antonescu, la cutite cu tatal fetitei sale. Cei doi au ajuns sa se lupte in instanta pentru custodie
  calendar_month   update 27 Iun 2024, ora: 16:23      
Andreea Antonescu si Victor Vrinceanu au ales sa mearga pe drumuri separate la scurt timp dupa nasterea fiicei lor, Victoria-Venice. In prezent, relatia dintre cei doi a devenit si mai tensionata si au ajuns in fata instantei pentru custodia micutei.

Desi relatia lor a inceput promitator, s-a incheiat mai repede decat se asteptau multi, iar motivele reale raman necunoscute. Initial, cei doi au fost discreti in privinta despartirii si nu au aratat semne de conflict. Totusi, lucrurile par sa fi luat o intorsatura diferita acum. Recent, s-a aflat ca cei doi se confrunta in tribunal pentru custodia fiicei lor, ceea ce a surprins pe toata lumea.

Andreea Antonescu a decis sa il dea in judecata pe Victor Vrinceanu, barbatul de care era indragostita nu demult. Conflictul dintre cei doi nu se rezuma doar la custodia copilului, ci si la stabilirea domiciliului. Vedeta a solicitat permisiunea de a petrece doua luni si jumatate in America cu fiica lor. Desi instanta i-a permis deplasarea, cererea pentru cetatenie a fost respinsa, fiind necesar acordul ambilor parinti pentru astfel de decizii importante.

„Admite in parte cererea de chemare in judecata. Respinge cererea reconventionala, ca neintemeiata. Suplineste consimtamantul paratului Vrinceanu Victor Vadmin pentru deplasarea minorei Vrinceanu Victoria Venice, nascuta la data de..., in perioada 01.06.2024 – 15.08.2024 in Las Vegas Nevada – Los Angeles California, insotita de mama sa, reclamanta Antonescu Giorgiana Andreea. Respinge in rest cererea, ca neintemeiata. Obliga paratul la plata catre reclamanta a sumei de 2.020 lei cu titlu de cheltuieli de judecata, 2.000 lei reprezentand onorariu avocatial redus proportional cu solutia de admitere in parte si 20 lei reprezentand taxa judiciara de timbru. Executorie. Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare, care se exercita prin depunerea cererii la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti.

Pronuntata astazi, 09.05.2024, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei”, se arata in decizia instantei.

Victor Vrinceanu a facut recent declaratii publice in legatura cu situatia. El sustine ca Andreea Antonescu a depus actele pentru cetatenia americana a fiicei lor fara consimtamantul sau, lucru cu care nu este de acord. Jurnalistul subliniaza ca, desi isi indeplineste toate responsabilitatile parintesti, fostei sale partenere nu ii pasa de opinia lui in privinta deciziilor legate de Victoria.

„Andreea m-a chemat in instanta pentru ca nu am fost de acord sa plece cu Victoria in America doua luni si jumatate. A cerut si sa depuna actele pentru cetatenia americana pentru Victoria, fara acordul meu. Ea vrea sa faca ce vrea cu copilul nostru, desi eu ma achit de toate sarcinile parintesti si chiar mai mult. Asa ceva nu se poate. Trebuie sa inteleaga ca nu a facut acest copil singură, iar deciziile trebuie luate împreună”, a mărturisit Victor Vrînceanu, conform Redacția.ro.
Recomandari