Adela Popescu nu a fost atrasa de la inceput de Radu Valcan. Artista a facut dezvaluiri inedite despre inceputurile relatiei lor

Adela Popescu nu a fost atrasa de la inceput de Radu Valcan. Artista a facut dezvaluiri inedite despre inceputurile relatiei lor
  calendar_month        
Adela Popescu a dezvaluit adevarul despre inceputul relatiei cu Radu Valcan, marturisind ca initial nu a fost deloc atrasa de cel care avea sa-i devina sot. Actrita a oferit detalii surprinzatoare despre cum s-a dezvoltat relatia lor, desi acum sunt considerati unul dintre cele mai frumoase cupluri din Romania.

Adela a explicat ca la inceput nu a simtit o conexiune imediata cu Radu si nu credea ca el ar fi persoana potrivita pentru ea. Totusi, totul s-a schimbat dupa ce au avut ocazia sa se cunoasca mai bine.

„Nu m-am indragostit la prima vedere. Am lucrat mult timp impreuna pana sa ma indragostesc de el, iar comportamentul lui social nu era pe gustul meu neaparat. Nu era un barbat la care sa zic ca asa as vrea sa fie, nu am avut asta absolut deloc. In momentul in care am inceput sa vorbim noi doi, abia atunci l-am descoperit si m-am indragostit de el. El este un om pe care poti sa-l placi fizic din prima, dar cum l-am cunoscut eu, nu-l placi din prima, pentru ca nu se lasa descoperit deloc. Ori ca e timid, nu stiu. Sunt unii oameni care reusesc sa se faca foarte placuti social, el nu”, a marturisit Adela Popescu in podcastul „La Cina” cu Ionela Nastase.

Adela a fost atrasa de aspectul lui fizic, dar s-a indragostit de el abia dupa ce l-a cunoscut mai bine si a descoperit ca au multe lucruri in comun, fiind ghidati de aceleasi principii de viata.

„Ne-am dat seama ca familia pentru noi e foarte importanta. Eu am crescut cu aceasta idee si sa intalnesc un om pentru care familia este la fel de importanta a fost esential. La el am simtit ca eu sunt cea mai importanta persoana din viata sa, uneori chiar mai importanta decat copiii. Asta ma face sa ma simt bine, ceea ce pentru mine este foarte important”, a mai spus Adela.

Recomandari